سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش ۱۲ درصدی جوجه‌ریزی در مرغداری‌های کردستان / ثبت رکورد جدید تولید گوشت مرغ

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان از افزایش ۱۲ درصدی جوجه‌ریزی در واحد‌های مرغداری این استان در سال جاری خبر داد و گفت: این میزان جوجه‌ریزی، بالاترین رقم ثبت شده در تاریخ مرغداری‌های کردستان محسوب می‌شود و امیدواری‌ها را برای تامین مطلوب گوشت مرغ در استان افزایش داده است.

 باشگاه خبرنگاران جوان؛  پریسا  بهرامی  -سعدی نقشبندی، رئیس این سازمان، با اعلام این خبر گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون، بیش از ۵۳ میلیون قطعه جوجه در واحد‌های مرغداری استان ریخته شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، ۱۲ درصد افزایش نشان می‌دهد.

نقشبندی با اشاره به ظرفیت بالای تولید گوشت مرغ در استان کردستان، تصریح کرد: استان کردستان با دارا بودن ۷۵۴ واحد مرغداری که ۹۲ درصد آنها فعال هستند، رتبه هشتم تولید گوشت سفید در کشور و رتبه اول را در بین استان‌های غرب و شمال غرب کشور به خود اختصاص داده است.

وی افزود: ۷۰ درصد از تولیدات مرغداری‌های استان، نیاز مصرف داخلی را تامین می‌کند و ۳۰ درصد مازاد آن به ۱۳ استان دیگر کشور صادر می‌شود. این امر، نقش مهم استان کردستان در تامین امنیت غذایی کشور را نشان می‌دهد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان در پایان ابراز امیدواری کرد با تداوم این روند، استان کردستان بتواند جایگاه خود را در تولید گوشت مرغ در سطح کشور ارتقا دهد و نقش موثرتری در تامین نیاز‌های داخلی ایفا کند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.