سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ماندگاری هوای آلوده در کلانشهر مشهد به یک هفته رسید

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: کیفیت هوای امروز مشهد در بیست و هشتمین روز اسفندماه برای هفتمین روز پیاپی در شرایط «ناسالم» برای تنفس شهروندان قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان - سعید محمودی گفت: میانگین شاخص کلی کیفیت هوای مشهد در ۲۴ ساعت گذشته با عدد ۱۰۷ نشانگر هوای ناسالم است اما شاخص هوای این کلانشهر در یک تا ۲ ساعت گذشته با عدد ۹۸ از سالم بودن هوا حکایت دارد که عبور این عدد از ۱۰۰ نشان از آلودگی هوا دارد.

وی با بیان این که کیفیت هوای پنج منطقه مشهد در شرایط سالم است اظهار کرد: شاخص کیفیت هوا در سایر ۱۸ ایستگاه دارای سنجش هوای این کلانشهر در شرایط ناسالم و وضعیت هشدار قرار دارد.

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: در روزهای دارای هوای سالم و پاک به شهروندان توصیه می‌شود پیاده‌روی را با هدف حفظ سلامت خود از یاد نبرند اما در روزهای دارای هوای آلوده از تردد در سطح شهر و مناطق آلوده دوری کنند.

محمودی افزود: شایسته است شهروندان مشهدی همچنان با کاهش رفت و آمدهای غیرضروری، نقش مؤثر خود را در بهبود کیفیت هوای این شهر ایفا کنند.

منبع: ایرنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.