سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افراد هشدار خرید ماهی قرمز را جدی بگیرند

مدیرکل دامپزشکی استان تهران گفت: با توجه به سنت دیرینه ایرانیان مبنی بر خرید ماهی قرمز شب عید، افراد هشدارهای دامپزشکی را جدی بگیرند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی- مسعود محمدیان مدیرکل دامپزشکی استان تهران گفت:  با توجه به سنت دیرینه ایرانیان مبنی برخرید ماهی قرمز شب عید، دامپزشکی استان تهران تاکید می کند که مردم از مراکز مجاز و استاندارد ماهی خریداری کنند.

به گفته وی، به افراد توصیه می شود که ضمن اجتناب از تماس مستقیم از ظروف یکبار مصرف کنند.

محمدیان با تاکید بر اجتناب از خرید ماهی های بی حال و با علایم شنای غیرفعال و هرگونه لک بیان کرد: پس از انتقال ماهی به منزل، بلافاصله نسبت به تعویض آب اقدام کرده و ماهی‌ها به ظروف از قبل آماده شده منتقل شوند.

مدیرکل دامپزشکی استان تهران گفت: با پایان نوروز ماهی‌ها را در رودخانه‌ها و یا نهرها رها نکرده و در محل‌های تعیین شده توسط شهرداری رهاسازی شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
ناشناس
۲۳:۴۵ ۲۸ اسفند ۱۴۰۳
آخه چه هشداری که فراوان درکشور هست