سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

همزمان با میلاد امام حسن(ع)

۵۵۰ زندانی زندان‌های خراسان رضوی آزاد شدند

همزمان با ایام میلاد امام حسن مجتبی (ع) و در آستانه سال جدید، ۵۵۰ زندانی واجد شرایط و نیازمند از زندان‌های خراسان رضوی آزاد شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان - همزمان با ایام میلاد امام حسن مجتبی (ع) و در آستانه سال جدید، ۵۵۰ زندانی واجد شرایط و نیازمند از زندان‌های خراسان رضوی آزاد شدند.

زندانیان یاد شده جزء محکومان جرایم مالی غیر عمد بوده و شرایط قانونی لازم را داشته و اکنون به آغوش گرم خانواده بازگشتند.

برابر این گزارش، با تدبیر صورت گرفته در ستاد اداره کل زندان‌های خراسان رضوی، تمام ظرفیت ها و منابع مردمی و خیرین، ستاد دیه و نهادهای حمایتی و قضایی استان تجمیع شدند تا زندانیان نیازمند و حائز شرایط قانونی از زندان مرکزی مشهد و سایر زندان‌ها آزاد شوند.

بر این اساس ۲۰۰ نفر از محکومان از این تعداد دارای جرائم غیر عمد مالی با بدهی افزون بر سه هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال تومان و تحمل حبس بودند که در این رویداد بدهی آنان پرداخت شد.

این گزارش می افزاید: این میزان از محل کمک ۱۴۰ میلیارد ریالی آستان قدس رضوی، کمک‌های بلاعوض خیرین و ستاد دیه استان به مبلغ ۲۳۰ میلیارد ریال، گذشت شکات به مبلغ هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال و مابقی از محل آورده زندانی، اعطای تسهیلات قرض الحسنه بانکی و پذیرش اعسار تأمین شده است.

بر طبق این گزارش، همچنین ۳۵۰ زندانی دیگر که حائز شرایط برخورداری از ارفاقات قضایی و به درستی در چرخه اصلاح و تربیت در زندان قرار گرفته بودند، با موافقت مراجع قضایی آزاد شدند و فرصتی دوباره برای بازگشت سعادتمندانه به جامعه به دست آوردند.

برابر اعلام ستاد دیه خراسان رضوی در حال حاضر هزار و ۲۰۰ زندانی جرائم مالی غیر عمد در زندان‌های استان چشم انتظار کمک های خیران هستند.

منبع: اداره کل زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی خراسان رضوی 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.