سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سرپرست فرمانداری الیگودرز هشدار داد؛

بازشدن دریچه های سد رودبار الیگودرز از فردا / مردم از نزدیک شدن به حاشیه سد خودداری کنند

سرپرست فرمانداری گفت: با توجه به شروع تست‌های نیروگاه رودبار لرستان از فردا ۲۸ اسفندماه ۱۴۰۳، خروج آب از دریچه‌های نیروگاه آغاز شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ رضوان پاک‌منش - اداوی سرپرست فرمانداری هشدار داد که با توجه به شروع تست‌های نیروگاه رودبار لرستان از فردا ۲۸ اسفندماه ۱۴۰۳، خروج آب از دریچه‌های نیروگاه آغاز شده و این امر موجب بالا آمدن آب تراز سطح رودخانه در پایین‌دست خواهد شد.

 وی ادامه داد: بر اساس نظر کارشناسان سد رودبار، سطح آب رودخانه در پایین دست سد پس از شروع به کار بیش از یک متر خواهد رسید. 

 رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان در پایان گفت؛ از کلیه همشهریان، ساکنین پایین دست سدرودبار و عشایر منطقه درخواست می‌شود از هرگونه نزدیک شدن، ماهیگیری، تردد، استقرار و پارک کردن خودرو در بستر و حریم رودخانه‌ها، مسیل‌ها و آبراهه‌ها، دریاچه سد رودبار و دیگر تأسیسات آبی و نقاط پرخطر جدا خودداری کنند.

برچسب ها: سد رودبار ، الیگودرز
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.