باشگاه خبرنگاران جوان - سیامند محمدی اظهار کرد: همزمان با دریافت تماس تلفنی با مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ مبنی بر شروع دردهای زایمانی مادر باردار، بلافاصله آمبولانس پایگاه جادهای بیوران به محل اعزام شد.
وی اضافه کرد: کارشناسان اورژانس ۱۱۵ «عبدالخالق قادر زاده» و «محمد محمد پور» به محض رسیدن بر بالین مادر باردار اقدامات اولیه و مراقبتهای لازم را انجام داده و مددجو را به داخل آمبولانس انتقال دادند.
مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سردشت بیان کرد: با توجه به پیشرفت سریع روند زایمان در حین انتقال مادر باردار به بلوک زایمان بیمارستان امام خمینی (ره) بلافاصله کارشناسان اورژانس ۱۱۵ با رعایت کامل پروتکلهای زایمان اقدام به انجام زایمان طبیعی در داخل آمبولانس کرده و خوشبختانه نوزاد پسر، سالم در آمبولانس متولد و به دنیا آمد.
محمدی اضافه کرد: پس از اقدامات حمایتی و مراقبتهای لازم، مادر و نوزاد جهت ادامه مداوا به بلوک زایمان بیمارستان امام خمینی(ره) سردشت انتقال داده شدند؛ به هم اکنون حال عمومی مادر و نوزاد خوب و رضایت بخش گزارش شده است.
منبع: ایرنا