سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ارسال ۱۰۰۰ تن محموله کمک‌های مردمی برای مردم ستمدیده لبنان

معاون لجستیک سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر از ارسال ۱۰۰۰ تن کمک‌های بشردوستانه مردمی توسط هلال احمر ایران برای مردم مظلوم و ستم دیده لبنان خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - محمد متقی معاون لجستیک سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر از ارسال ۱۰۰۰ تن از کمک‌های بشردوستانه مردمی توسط هلال احمر ایران برای مردم مظلوم و ستم دیده لبنان خبر داد.

وی در تشریح اعلام این خبر گفت: جمعیت هلال احمر ایران همواره در راستای کمک‌های بشردوستانه به مردم لبنان، به ویژه در شرایط بحران و جنگ، فعالیت‌های چشمگیری داشته است.

وی افزود: این کمک‌ها شامل ارسال محموله‌های اقلام زیستی شامل چادر، پتو، موکت، مواد غذایی نیز، شامل حبوبات و همچنین بهداشتی برای کودکان، زنان و مردان اقلامی ضروری است که در مناطق جنگ‌زده و آسیب‌دیده لبنان زندگی می‌کنند.

معاون لجستیک سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: این محموله ۱۰۰۰ تنی از بندرعباس به مناطق مختلف لبنان ارسال شد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.