سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۲۳۰ مسجد پایتخت سال آینده ساماندهی می‌شوند

مدیرعامل شرکت توسعه فضا‌های فرهنگی شهرداری تهران گفت: نظارت بر ساماندهی و توسعه ۱۲۸ مسجد امسال در دستور کار قرار داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان - سیدمحمد ناظم‌رضوی، مدیرعامل شرکت توسعه فضا‌های فرهنگی شهرداری تهران اظهار کرد: پروژه نظارت بر ساماندهی، توسعه و گسترش مساجد شهر تهران براساس توافقنامه فی مابین دبیرخانه شورای ساماندهی، توسعه و گسترش مساجد شهر تهران و هیئت امنا‌های مساجد پایتخت با هدف مساعدت و کمک شهرداری تهران در قالب پرداخت بخشی از هزینه‌های مساجد شامل تکمیل فرآیند احداث و مقاوم سازی مساجد و فضا‌های جانبی است.

وی تصریح کرد: به جهت اینکه مسجد محور اجتماعی و فرهنگی ایران اسلامی است، شرکت توسعه فضا‌های فرهنگی با توجه به تخصص، دانش فنی و تجربه در زمینه طراحی، مرمت، احداث و نظارت مساجد سطح شهر تهران به عنوان ناظر شهرداری تهران وظیفه نظارت بر کیفیت و پیشرفت کار توسط هیئت امنای مساجد را دارد. براساس توافقنامه‌های ابلاغی این شرکت وظیفه نظارت بر ۱۲۸ مسجد در سال جاری را دارد و همچنین پیش بینی می‌شود در سال آتی پروژه‌های مساجد به ۲۳۰ مسجد افزایش یابد.

سید محمد ناظم رضوی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه مساجد باید توسط مردم مدیریت و اداره بشوند و شهرداری تنها به عنوان یک بانی خیر عمل می‌کند، روان سازی، رفع موانع، حمایت و مساعدت مالی را از وظائف اصلی و اهم سیاست گذاری شورای مساجد دانست.

منبع: شهر

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.