سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت‌و‌گو با وزیر خارجه هلند؛

عراقچی: ایران آماده تعامل و گفت‌و‌گو با کشور‌های اروپایی است

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی گفت: ایران آماده تعامل و گفت‌و‌گو با کشور‌های اروپایی بر اساس احترام متقابل و منافع مشترک می‌باشد.  

باشگاه خبرنگاران جوان - در تماس تلفنی سید عباس عراقچی و کاسپر  ولد کمپ وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و هلند در مورد موضوعات مربوط به روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی تبادل نظر شد.

وزیر امور خارجه با تاکید بر رویکرد دولت جمهوری اسلامی ایران برای پیگیری روابط خوب دیپلماتیک با سایر کشور‌ها، تصریح کرد: ایران آماده تعامل و گفت‌و‌گو با کشور‌های اروپایی بر اساس احترام متقابل و منافع مشترک می‌باشد. 

وزیر امور خارجه هلند نیز با اشاره به سابقه طولانی روابط هلند و ایران و اهمیت نقش و جایگاه ایران در تحولات منطقه، بر ضرورت بهره‌برداری از همه ظرفیت‌های دیپلماسی جهت ایجاد تفاهم در روابط بین‌الدولی و رفع اختلافات تاکید کرد.

کاسپر  ولد کمپ همچنین در خصوص جزایر سه گانه ایرانی در خلیج فارس تصریح کرد: این موضوع مساله‌ای دوجانبه بین ایران و امارات است و هلند همچون همیشه از تعامل دوجانبه بین ایران و امارات بر اساس قوانین بین‌المللی برای حل هرگونه اختلاف در این زمینه حمایت می‌کند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۵:۰۴ ۲۷ اسفند ۱۴۰۳
در جنگ اوکراین نقشی نداریم
آمریکا، اروپا، ناتو، ترکیه و اسرائیل 100 درصد فقط عامل اصلی جنگ اوکراین و روسیه بودن و هستند.
ناشناس
۲۰:۳۲ ۲۵ اسفند ۱۴۰۳
عراقچی بیخودی وقط صرف میکند گفتگو بااینه هیچ فایده ای ندارد
ناشناس
۱۹:۴۴ ۲۵ اسفند ۱۴۰۳
بخدا اگه بمب اتم می‌داشتیم این همه تحریم نداشتیم،ما بمب اتم نداریم۶۰۰۰ تحریم دارم، ولی کره شمالی بمب اتم داره ۱۲۰۰ تا تحریم داره، خیلی جالبه!!!!
ناشناس
۱۹:۰۶ ۲۵ اسفند ۱۴۰۳
بی خیال
این ها هیچ کاره هستن،وقت خودتون را تلف نکنید
ناشناس
۱۷:۴۵ ۲۵ اسفند ۱۴۰۳
کمکم با آمریکا هم مذاکره خواهید کرد؟؟ البته به زودی؟؟