سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عوارضی در بلندترین آزادراه کشور پیمایشی اخذ می‌شود / وصول ۳۵ درصد از عوارضی در آزادراه شیراز_ اصفهان

مدیر عامل شرکت آزادراه شیراز _اصفهان گفت: عوارضی در آزادراه شیراز_ اصفهان الکترونیکی است که در ۵ماه گذشته ۳۵ درصد از آن وصول شده است.

رضا محمدیان مدیرعامل شرکت آزاد راه شیراز _ اصفهان  با بیان اینکه همزمان با نزدیک شدن به سفر‌های نوروزی تمامی تجهیزات مورد نیاز را تأمین و کسری‌ها را تکمیل کردیم گفت: آزاد راه شیراز _ اصفهان در ۸ قطعه به طول ۲۲۵ کیلومتر است که قطعات یک تا ۶ آن تکمیل شده است.

وی ادامه داد: تکمیل سه جایگاه ثابت ارائه خدمات رفاهی و سه جایگاه سوخت سیار وثابت و تکمیل پارکینگ و سرویس بهداشتی را برای ایام نوروز در دستور کار خود قرار داده‌ایم.

محمدیان افزود: این آزاد راه دارای ۲۴ دور برگردان است که ۶ دوربرگردان اصلی و مابقی دوربرگردان برگردان‌های اضطراری است.

وی به تکمیل روشنایی این آزاد راه که به عنوان بزرگترین آزادراه  کشور محسوب می‌شود اشاره کرد و گفت: شرکت آزادراه شیراز _ اصفهان موظف است که ۶۰ کیلومتر از روشنایی آزاد راه تامین کند که تا امروز ۹۰ درصد از این میزان را تکمیل کرده‌ایم و ۱۰ کیلومتر دیگر را هم شناسایی کرده‌ایم که تا سه ماه دیگر انجام می‌شود.

وی به تکمیل نیوجرسی در دو فاز این آزادراه اشاره کرد و گفت: فیبر نوری و برق رسانی و  نصب دوربین‌های تخلف و نظارتی را در این بخش تکمیل کرده‌ایم.

محمدیان به نصب دوربین‌های اخذ عوارضی (ETC) اشاره کرد و گفت:  ۶ ایستگاه اخذ عوارضی داریم که برای اولین بار سیستم عوارضی آزاد راه در این بخش به صورت پیماشی دریافت می‌شود و مبلغ عوارضی از ۵هزار تومان تا ۱۲۰ هزار تومان برای افرادی است که کامل تردد می‌کنند  اخذ عوارضی انجام می‌شود.  

وی با اشاره به اینکه از ۲۳ مهرماه همزمان با دستور وزیر راه وشهرسازی مبلغ عوارضی این آزاد راه ابلاغ شد گفت: این مبلغ عوارضی بعد از یکسال ابلاغ شد و حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار میلیارد تومان عدم النفس داشته‌ایم و با توجه به آنکه بسیاری از تردد کنندگان در طول یکسال عوارضی پرداخت نمی‌کردند در حال حاضر برای دریافت عوارضی با مشکل مواجه هستند.

مدیرعامل شرکت آزاد راه شیراز _ اصفهان تاکید کرد:  مبلغ پیشنهادی ما برای اخذ عوارضی بسیار بیشتر بوده، اما در حال حاضر نرخ عوارضی همان نرخ سال ۱۴۰۱ است که ما کمتر پیشنهاد داده‌ایم.

وی ادامه داد: با توجه به آنکه کل این آزاد راه عوارضی آن الکترونیکی است بنابراین در طی ۵ماه گذشته تنها ۳۵ درصد از مبلغ عوارضی‌ها پوشش داده شده و ۶۰ درصد هنوز وصول نشده است.

محمدیان گفت: درحوزه راهداری زمستانی ۵۰ کیلومتر روسازی بتنی داریم و برای یخ زدایی این سیستم از مایع یخ زدایی که به طبیعت و محیط زیست آسیب وارد نکند استفاده کرده‌ایم.

وی همچنین به راه اندازی سیستم توزین بار در آینده نزدیک در این آزادراه اشاره  کرد و گفت: برای جلوگیری از وارد شدن آسیب به سیستم بتنی آزاد راه محدودیت تردد برای خودرو‌های سنگین از جمله تریلی و کامیون در نظر گرفته‌ایم به طوری که برای تریلی ۲۵ تن مجاز است و در آینده نزدیک برای جلوگیری از وارد شدن آسیب سیستم توزین با همکاری سازمان راهداری و راه اندازی سیستم‌های دکل در نظر گرفته‌ایم.

وی به معضل تردد خودرو‌های شوتی که در آزادراه شیراز _ اصفهان تردد می‌کنند اشاره کرد و گفت: بسیاری از این خودرو‌ها اقدام به پوشاندن پلاک‌های خود و مخدوش کردن پلاک کرده و با سرعت ۱۸۰ اقدام به تردد می‌کنند که همین امر باعث ایجاد تصادفات حادثه ساز شده و از سوی دیگر مشکلات دیگر برای رانندگان می‌شود.  

او بیان کرد:در طی ۵ ماه گذشته ۷۰۰ خودرو  پلاک مخدوش با همکاری پلیس شناسایی شده که حدود ۳تا ۵ میلیون تومان جریمه برای آنها در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: با همکاری پلیس و استقرار آن و در راستای جلوگیری از حوادث خطرناک به ویژه در ایام نوروز امیدواریم  این معضل برطرف شود.

برچسب ها: حمل ونقل ، آزاد راه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.