سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رکورد مصرف آب و ضرورت استفاده بهینه در روز‌های پایان سال

معاون بهره برداری و توسعه آب و فاضلاب استان اردبیل گفت: در روز‌های پایانی سال میزان مصرف آب در اردبیل افزایش یافته است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نسرین علیپور - محسنی گفت: هم اکنون مصرف آب در شهر اردبیل با ثبت رکورد ۲۷۰۰ لیتر در ثانیه از مصرف ۲۲۰۰ لیتری در گرم‌ترین روز‌های تابستان هم گذر کرده است.
او افزود: صرفه جویی در مصرف آب تنها راه پایداری و جلوگیری از افت فشار در شبکه آب است.
سلیمی، مدیر رودخانه‌ها و سواحل شرکت آب منطقه‌ای اردبیل نیز گفت: میزان پرشدگی سد‌های ما حدود ۱۸۵ میلیون متر مکعب در ۵۲ سد استان است و این در مقایسه با احجام سدمان خیلی کمتر است.
او افزود: مهمترین سد به لحاظ شرب ما سد یامچی می‌باشد که در حال حاضر ۲۹ میلیون در این سد ذخیره آب داریم در حالیکه مصرف آب شرب شهر اردبیل فقط از محل سد یامچی ۴۷ میلیون متر مکعب است.
مدیر رودخانه‌ها و سواحل شرکت آب منطقه‌ای اردبیل در ادامه گفت: با توجه به کاهش بارش‌ها و کاهش حجم سد‌ها مردم عزیز ما در نزدیکی عید در شستشوی فرش، ماشین، ساختمان و پارکینگ در مصرف آب صرفه جویی داشته باشند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.