سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کشف ۳۲هزار لیتر نفت‌گاز قاچاق در اندیمشک

فرمانده انتظامی اندیمشک از کشف ۳۲هزار لیتر نفت‌گاز قاچاق با تلاش ماموران پلیس پاسگاه لور خبر داد.

 سرهنگ سید شمس اله موسوی فرمانده انتظامی اندیمشک گفت: در راستای مبارزه با قاچاق کالا و فرآورده‌های نفتی و برخورد قانونی با سودجویان و مخلان امنیت اقتصادی ، مأموران پاسگاه انتظامی کوی لور در حین گشت زنی هدفمند در سطح محور ترانزیتی به یک دستگاه خودروی تریلر حامل سوخت قاچاق مظنون و آن را متوقف کردند.

او  بیان کرد: مأموران در بازرسی از خودوری توقیفی که فاقد هرگونه برگ گمرکی ، بار نامه و دیگر مدارک قانونی بوده، مقدار ۳۲ هزار لیتر نفت‌گاز قاچاق کشف کردند که  در این ارتباط یک نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.

فرمانده انتظامی اندیمشک افزود: قاچاق از پدیده‌هایی است که ضربه‌های جبران ناپذیری بر اقتصاد و تولید کشور وارد می‌کند و در این ارتباط عزم پلیس در برخورد قانونی با مخلان نظم و امنیت اقتصادی قاطعانه است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.