سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نشاط جامعه وابسته به دانشگاه‌ها است

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری قزوین گفت: نشاط جامعه وابسته و تحت تاثیر دانشگاه‌ها است که بر همین اساس انجام برنامه‌های امیدآفرین و هویت بخش در محیط دانشگاه اهمیت بسزایی دارد.

باشگاه خبرنگاران قزوین - مریم بیدخام مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری قزوین در نشست شورای راهبری امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین گفت: ضرورت تدوین برنامه‌های فرهنگی در راستای امید آفرینی و ایجاد نشاط بین دانشجویان بسیار اهمیت دارد.

وی اضافه کرد: اگر می‌خواهیم جامعه‌ای با نشاط و عاری از آسیب‌های اجتماعی داشته باشیم، باید به سلامت دختران جامعه توجه کنیم که بخش اعظم این جمعیت در محیط دانشگاه تربیت می‌شوند.

بیدخام تاکید کرد: توجه به سلامت جسمی و روانی دانشجویان بسیار حائز اهمیت است و نقش موثری در پویایی و کارآمدی جامعه دارد، به خصوص دانشجویان دختر که در مقایسه با پسران آسیب پذیرتر هستند.

این مسئول با بیان اینکه شادی و نشاط از جمله نیاز‌های لازم و ضروی افراد و جامعه است و جامعه بدون شادی و نشاط، جامعه‌ای بی روح است، عنوان کرد: نبود نشاط و روحیه امیدواری در جامعه موجب خواهد شد که آسیب‌های زیادی در جامعه شکل بگیرد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین بیان کرد: تکریم دختران منجر به افزایش عزت نفس و شکل گیری صحیح هویت دخترانه می‌شود و در ایجاد جامعه‌ای مملو از بانوان بالنده، با حیا و با نشاط بسیار مؤثر خواهد بود.

بیدخام یادآور شد: تکریم نخبگان جوان و دانشجویان موجب شکوفایی استعدادها، رشد و توسعه پیشرفت کشور خواهد شد، ضمن اینکه توجه به این مهم از مهاجرت نخبگان و دانشجویان برای خدمت در خارج از کشور جلوگیری خواهد کرد.

منبع:ایرنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.