سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جزئیات طرح اجرای سوخت‌گیری از طریق شبکه بانکی اعلام شد

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: طرح انتقال سهمیه کارت سوخت به کارت‌های بانکی هنوز در مرحله طراحی بوده و فاز وارد اجرایی و میدانی نشده است.

کرامت ویس کرمی مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران  گفت: مطابق با قانون بودجه سال ۱۴۰۴ تبصره ۳  وزارت نفت مکلف شده است که  از طریق شرکت های تابعه از جمله پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی  و با همکاری بانک مرکزی امکان‌انتقال سهمیه سوخت از کارت‌های سوخت به کارت های بانکی  مالکان خودورهای فراهم کند.

وی ادامه داد: برای انجام این کار نیاز به طرح و معماری شبکه داریم که هم به سامانه هوشمند سوخت و هم سامانه بانک مرکزی منتقل کنیم که در شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در حال تهیه مدل و طرح هستیم که بتوانیم این طرح را پیاده کنیم.

ویس کرمی بیان کرد: افراد دیگر هم در این بخش مراجعه کرده و اعلام آمادگی کرده اند که مدل و طرح مورد نظر را به شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ارائه کنند.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران ادامه داد:   علاوه بر استقبال از اجرای طرح و معماری در کنار آن شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی به صورت آزمایشی این طرح را در قالب درون سازمانی اجرا می‌کند و  هنوز به صورت میدانی و عمومی به مرحله اجرایی شدن نرسیده است.

ویس کرمی گفت:  طرح انتقال سهمیه کارت سوخت به کارت بانکی بر روی کاغذ اجرا شده  و جایگاه خاصی را هم در سطح شهر  انتخاب خواهیم کرد اما در حال بررسی طرح پیشنهادی دستگاه ها برای اجرای طرح انتقال سهمیه کارت سوخت به کارت های بانکی هستیم چراکه باید همه جوانب را از جمله بحث امنیت شبکه بانکی و امنیت سایبری را در این موضوع مد نظر قرار دهیم.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران ادامه داد: الزامات اولیه توجه کنیم هنوز به مرحله میدانی نرسیده و باید مصوبه هیئت وزیران را برای اجرای این طرح در نظر بگیریم  و آیین نامه اجرایی برای اجرای این طرح باید مطرح شود و تازه وارد مراحل اجرای کار خواهیم شد.

وی افزود:  ۴ماه بعد از  لازم اجرا شدن قانون امکان اجرا را فراهم کنیم  و مقدمات کار را برای انجام این طرح را انجام دهیم.

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۳
ناشناس
۲۱:۳۴ ۲۳ اسفند ۱۴۰۳
بجای این کارا،بیاین سیستمهای اداری رو از سنتی بیارین بیرون ،هر اداره ای میری میگه برو کپی فلان و فلان بگیر بیار ،چیه اخه کی کیخاد تموم بشه
امیر
۲۱:۳۴ ۲۳ اسفند ۱۴۰۳
خوهشا
دست نزنید بد تر می شود
مطمئن باشید سود جویان راه بهتری برای سوء استفاده از این طرح پیدا خواهند کرد .
من موافق نیستم
ناشناس
۲۱:۱۴ ۲۳ اسفند ۱۴۰۳
این همه هزینه جهت زیرساخت کارت سوخت و حالا هزینه برای سامانه جدید ...چرا !؟ بیت المال رو بی صاحب گیر آوردن
محمد
۲۰:۳۱ ۲۳ اسفند ۱۴۰۳
هرچی هست به صلاح ملت نیست لابدهم طرح میرسلیم رو میخوان اجرا کنن
ناشناس
۲۰:۰۱ ۲۳ اسفند ۱۴۰۳
واقعا خدا کنه توی سوخت معلوم بشه کی چقدر مصرف میکنه در استان‌های جنوبی و مرزی واقعا سوخت داره به تاراج میره برای مردم مرزی می‌شود سهمیه ای تخصیص داد
ان شاءالله که درست بشه
ناشناس
۱۸:۴۷ ۲۳ اسفند ۱۴۰۳
تا حالا که همش بنفع دولت بوده
ناشناس
۱۷:۵۳ ۲۳ اسفند ۱۴۰۳
این طرح خیلی مشکوک هستش به ایجاد اشتغال کاذب برای عده ای از افراد و این طرح فایده ای نداره
با یک گزارش گیری از کارت سوخت همه چیز مشخصه و نیاز به این طرت نیست
ناشناس
۱۶:۴۵ ۲۳ اسفند ۱۴۰۳
از الان میگم این طرح جدید وضعیت رو بدتر میکنه. کامنت من یادتون باشه.
ناشناس
۱۶:۳۵ ۲۳ اسفند ۱۴۰۳
امیدواریم با فناوری کارها برای عموم مردم آسان تر شود. نه اینکه هزینه بیشتر و کار پیچیده تر...
ناشناس
۱۶:۲۰ ۲۳ اسفند ۱۴۰۳
گرون شدن بنزین = بر باد رفتن نقشه های آمریکا برای تموم کردن نفت ایران
ناشناس
۱۶:۱۹ ۲۳ اسفند ۱۴۰۳
بیست ساله میخواین بنزین رو گرون کنین ولی عرضه ندارین