سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نمایشگاه صنایع‌دستی آوج میزبان گردشگران نوروزی

نمایشگاه و بازارچه نوروزی صنایع‌دستی، سوغات و مشاغل خانگی آوج در کاروانسرای شاه‌عباسی این شهرستان فعالیت خود را آغاز کرد.

باشگاه خبرنگاران قزوین - در نمایشگاه و بازارچه نوروزی صنایع‌دستی، سوغات و مشاغل خانگی که با هدف معرفی صنایع دستی و محصولات بومی شهرستان به گردشگران نورزی برگزار شده، آثار هنری ۱۵ صنعتگر در رشته‌های چرم دست‌‎دوز، تولیدات چوبی، رودوزی‌های سنتی، سفال، گلیم، میناکاری و فیروزه‌کوبی همراه با محصولات بومی شهرستان و تولیدات مشاغل خانگی در ۲۵ غرفه به‌نمایش درآمده است.

همچنین در ایام نوروز هنرمندان در این نمایشگاه با اجرای زنده آثار هنری و محصولات تولیدی خود در رشته‌های مختلف میزبان گردشگران هستند.

نمایشگاه و بازارچه نوروزی صنایع دستی آوج تا ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ دایر است و علاقمندان می‌توانند از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۹ از آثار هنرمندان در کاروانسرای شاه عباسی آوج بازدید کنند.

منبع: روابط عمومی میراث فرهنگی قزوین

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.