سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

 اجرای طرح هر «شهید یک نهال» در آذربایجان غربی

به مناسبت روز بزرگداشت شهدا به نام هر شهید در استان آذربایجان غربی درخت کاشته می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ الیاس گندمی _ مدیرکل بنیاد شهید و اثارگران آذربایجان غربی به مناسبت ۲۲ اسفند روز بزرگداشت شهدا و سالروز تاسیس بنیاد شهید به فرمان امام خمینی (ره) در گفتگو با خبرنگاران به برگزاری ۳۱ برنامه به مناسبت هفته شهدا در استان اشاره کرد و گفت: تجلیل از فرزندان و خانواده شهدا، دیدار با خانواده شهدا، غبار روبی مزار شهدا، طرح سپاس و سنجش سلامت جانبازان از جمله برنامه هاییست که در این هفته برگزار خواهد شد.

قاسم جلیلی ادامه داد: همچنین به مناسبت بزرگداشت هفته شهدا طرح کاشت هر «شهید یک نهال» در سراسر استان آذربایجان غربی اجرا خواهد شد .

استخدام ۱۲۶۱ نفر از خانواده ایثارگران استان در ادارات

وی تعداد شهدای دارای پرونده در استان را ١٠ هزار و ۶۴ فقره  عنوان کرد و با بیان اینکه به ۱۴۰ هزار نفر خانواده شهید و ایثارگران ارائه خدمات می شود گفت: در سال جاری یک هزار و ۲۶۱ نفر از اعضای خانواده شهدا و ایثارگران در استان طی سال‌جاری در ادارات و دستگاه های اجرایی استخدام و یک هزار و ۲۸۶ نفر نیز از وام اشتغال بهره‌مند شدند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌غربی افزود: دیدار با خانواده شهدا، پرداخت وام مسکن، جذب بیش از هزار و ۲۶۰ نفر در دستگاه‌های اجرایی، واگذاری ۶۶٩ فقره زمین، برگزاری بیش از ٨٠ یادواره شهدا و اجرای ده‌ها عنوان برنامه فرهنگی و ورزشی از جمله اقدامات شاخص بنیاد شهید در سال‌جاری است.

جلیلی از چاب چهار عنوان کتاب از زندگینامه شهدا خبر داد و گفت: زندگی نامه، شهیدان کمال قاسمی، سعید شبان سردار سردشت شهید آذین پور و زندگی نامه شهید قربانعلی ورمزیار چاپ شده است.

وی همچنین از راه اندازی کلینیک تخصصی جانبازان شیمیایی سردشت خبر داد و گفت: کلینیک تخصصی خاتم الانبیا بعنوان درمانگاه تخصصی مجروحان شیمیایی است که تاکنون برای خرید تجهیزات آن ۶ میلیارد تومان هزینه شده و تا پایان اردیبهشت ماه سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

وصایای شهدای آذربایجان غربی کتاب شد

جلیلی افزود: یک هزار و ۴٧۴ دانش آموز و یک هزار و ٧١٧ دانشجو، ٢٢ هزار و ۴۵٨ جانباز با ٣٨١ نفر جانباز بالای ٧٠ درصد و ٢ هزار و ٧۵٠ جانباز شیمیایی تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌غربی هستند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌غربی گفت: جهت اجر نهادن به وصایای شهدا دو جلد کتاب وصایای شهدا در استان چاپ شده و سه جلد دیگر نیز آماده چاپ است که در این کتاب‌ها وصایای ۶۰۰ شهید دوران دفاع مقدس گنجانده شده است.

در پایان نشست از خبرنگاران و اصحاب رسانه فعال در حوزه ترویج ایثار و شهادت با اهدای لوح تقدیر، تجلیل شد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۲:۱۶ ۲۲ اسفند ۱۴۰۳
عالی