سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لهستان خواستار نقش‌آفرینی ناتو در صلح اوکراین شد

رئیس جمهور لهستان ضمن ضروری دانستن نقش ناتو را در تضمین آتش بس احتمالی اوکراین تاکید کرد که ناتو می‌تواند به ایجاد صلح پایدار در اوکراین کمک کند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - آندری دودا، رئیس جمهور لهستان اعلام کرد که ناتو باید در صورت استقرار اروپا در اوکراین برای اطمینان از هرگونه آتش بس احتمالی بین کی‌یف و مسکو مشارکت داشته باشد. 

دودا در گفت‌و‌گو با شبکه فرانسوی «ال‌سی‌آی» اعلام کرد: چنین تصمیمی باید در چارچوب ناتو گرفته شود، این تصمیم بسیار مهم است و بسیار دور از ذهن است.

او یادآور شد که این ایده را پیشنهاد کرده است که متحدان اوکراین می‌توانند از خاک ناتو، از جمله لهستان، موشک پرتاب کنند تا از حریم هوایی اوکراین در برابر حملات روسیه محافظت کنند و افزود: اما در حال حاضر، ما در داخل ناتو به توافق نرسیده‌ایم.

او گفت: «تنها بزرگراه و تنها خط راه‌آهن که اروپا را به اوکراین وصل می‌کند در قلمرو ما است و ما یک فرودگاه بین‌المللی داریم که در نزدیک‌ترین نقطه به مرز اوکراین قرار دارد و از آنجا می‌توان تدارکات را از سراسر جهان به اوکراین تحویل داد.»

این درحالی است که چند روز پیش سرهنگ وادیم سوخاروفسکی، یک مقام ارشد در ارتش اوکراین در بخش هوایی گفته است که نیروهای ناتو برای جنگ‌های هوایی و پهپادها آمادگی لازم را ندارند. رویترز گزارش داد، این مقام ارشد ارتش اوکراین گفت که کشورش تلاش می‌کند از تمام ابزارهای لازم و کمک کشورهای عضو ناتو استفاده کند ولی قابلیت‌های ناتو در جنگ پهپادی به اندازه کافی به روز نیست.

اظهارات سوخاروفسکی در حالی مطرح می شود که برخی از اعضای ناتو در اروپا هزینه‌های دفاعی خود را برای آماده شدن برای جنگ در صورت طولانی شدن یا تشدید درگیری اوکراین افزایش می‌دهند.

منبع: النشره

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.