سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دستگیری عاملان نزاع دسته جمعی در هلیلان

فرمانده انتظامی شهرستان هلیلان از دستگیری ۴ نفر از عاملان نزاع دسته جمعی در یکی از روستا‌های این شهرستان خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نوروزیانسرهنگ نوروز شریعتی فرمانده انتظامی شهرستان هلیلان گفت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع نزاع دسته جمعی در یکی از روستا‌های شهرستان، بلافاصله مأموران انتظامی در محل حاضر و ضمن برقراری آرامش، تحقیقات را آغاز کردند.

وی بیان کرد: با حضور ماموران انتظامی در محل مشخص شد دو خانواده به دلیل اختلافات قبلی با یکدیگر درگیر شدند.

وی ادامه داد: ماموران پلیس با اقدامات پلیسی ۴ نفر از عوامل اصلی نزاع را دستگیر و از آنان ۴ قبضه سلاح جنگی و شکاری کشف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان هلیلان با اشاره به اینکه در این درگیری متأسفانه ۳ نفر با سلاح گرم و سرد مجروح شدند بیان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

وی در خاتمه خطاب به هنجار شکنان گفت: پلیس اجازه نخواهد داد افرادی برای تسویه حساب شخصی امنیت شهروندان را به مخاطره بیاندازند و پلیس با قدرت با اینگونه افراد برخورد خواهد کرد.

برچسب ها: نزاع ، پلیس
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.