سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یعلون خواستار سرنگونی کابینه نتانیاهو شد

انتقادات تند وزیر جنگ سابق رژیم اسرائیل از کابینه فعلی این رژیم، بار دیگر اختلافات سیاسی در اراضی اشغالی را به نمایش گذاشت.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی  - موشه یعلون، وزیر جنگ سابق رژیم تروریستی اسرائیل امروز دوشنبه گفت که کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم کنترل مذاکرات با حماس را از دست داده است و خواستار جایگزینی آن شد و کابینه رژیم صهیونیستی را افراطی، بزدل و فاسد توصیف کرد.

یعلون، رهبر حزب راستگرای تلم در پستی در پلتفرم ایکس نوشت: دولت آمریکا تصمیم گرفته است با دور زدن اسرائیل، مذاکرات مستقیم با حماس انجام دهد. خبر بد این است که اولا آمریکا یک اصل مهم را زیر پا می‌گذارد و مستقیما با یک سازمان تروریستی (مقاومتی) صحبت می‌کند و دوم اینکه اسرائیل کنترل مذاکرات را از دست می‌دهد.

این مقام سابق رژیم تروریستی اسرائیل ادامه داد: خبر خوب این است که دولت آمریکا متوجه شده است که کابینه اسرائیل حاضر است اسرا را رها کند. کابینه علاقه‌ای به پایان دادن به جنگ (نسل کشی علیه فلسطینیان در نوار غزه) ندارد، زیرا پایان جنگ به معنای پایان این کابینه است.

او در پایان مدعی شد که دولت آمریکا تصمیم گرفت بر اساس منافع خود و اسرائیل عمل کند، اما نه بر اساس منافع کابینه اسرائیل. یعلون همچنین به شهرک نشینان صهیونیست و مقامات این رژیم تروریستی پیشنهاد کرد که برای حفظ آن سریعا کابینه و نتانیاهو را جایگزین کنند.

منبع: آناتولی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.