باشگاه خبرنگاران جوان ؛ منصور انصاری گفت: پرونده فروش سه هزار و ۱۰۰ لیتر نفتگاز به ارزش یک میلیارد و ۱۲۴ میلیون ریال در شعبه سوم بدوی تعزیرات حکومتی زاهدان رسیدگی شد.
مدیر کل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان افزود: شعبه با توجه به مستندات موجود در پرونده اتهام انتسابی را محرز و متخلف را به پرداخت ۲ میلیارد و ۲۴۸ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
انصاری گفت: با توجه به موجود نبودن عین کالا و اتلاف آن مبلغ یک میلیارد و ۱۲۴ میلیون ریال معادل ارزش کالای کشف شده به جریمه اضافه و در مجموع متخلف به پرداخت سه میلیارد و ۳۷۳ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شده است.
به گفته مدیر کل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان، پلیس امنیت اقتصادی این تخلف را از یک دستگاه خودروی کشنده تریلی کشف و گزارش آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کرد.
تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان