سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

بیماری مانع روزه نیست؛ مگر با ضرر قطعی + فیلم

حجت‌الاسلام والمسلمین بهاری در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره حکم روزه گرفتن بیماران و برخی شبهات مرتبط با آن توضیحاتی ارائه کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسین کربلایی طاهر - حجت‌الاسلام بهاری با اشاره به اینکه صرف بیمار بودن موجب سقوط تکلیف روزه نمی‌شود، گفت: «روزه زمانی از فرد بیمار ساقط می‌شود که روزه گرفتن برای او ضرر جدی داشته باشد. اگر کسی دچار بیماری‌های عادی مانند سرماخوردگی باشد، اما روزه برایش ضرر نداشته باشد، همچنان موظف به روزه‌داری است.»  

وی در ادامه به یک شبهه رایج درباره استشمام بوی عطر و گلاب اشاره کرد و گفت: «استشمام بوی خوش مانند عطر و گلاب روزه را باطل نمی‌کند. تنها توصیه شده که از بوهای خشک پرهیز شود، چراکه کراهت دارد، اما تأثیری بر صحت روزه ندارد.»  

حجت‌الاسلام بهاری تأکید کرد که مسواک زدن در حال روزه، همانند استشمام بوهای خوش، اگرچه توصیه شده که با احتیاط انجام شود، اما در صورت رعایت شرایط، موجب بطلان روزه نخواهد شد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۱۸
پرسنال
۱۶:۲۵ ۱۹ اسفند ۱۴۰۳
یعنی ما اگه بهشت بریم، شما رو هم میبینیم اونجا؟
ناشناس
۱۳:۱۲ ۱۹ اسفند ۱۴۰۳
بزرگ مدرک دکتری و پزشکی رو از کجا گرفتی .... تو این شرایط مواد غذایی شیمیایی و مصنوعی یه غذای سالم گیر بیار ..
ناشناس
۱۲:۱۴ ۱۹ اسفند ۱۴۰۳
کسیکه راجع به بدن انسان نظر میده قاعدتا باید پزشک باشه اونهم متخصص و حتی فوق !

اینها که هیچکدوم دیپلم هم ندارن چطور نسخه صادر می کنند ؟!!!
ناشناس
۱۰:۵۴ ۱۹ اسفند ۱۴۰۳
اختلاس، دزدی ، ربا های اسلامی تون ، گرانی ، چی ؟؟
ناشناس
۱۳:۲۶ ۱۹ اسفند ۱۴۰۳
چه ربطی داره؟
هر چیزی جای خودش
آقای خاص
۱۰:۰۲ ۱۹ اسفند ۱۴۰۳
غارت اموال مردم در بورس آیا روزه را باطل می کند یا نه؟
ناشناس
۱۳:۲۷ ۱۹ اسفند ۱۴۰۳
هر چیزی جای خودش
همه چیز رو نباید بهم ریخت که
شما وقتی ماشینت آب نداره بقیه معایبش رو رفع نمیکنی؟
علی
۰۹:۰۷ ۱۹ اسفند ۱۴۰۳
لطفا در مورد دزدی و رانت خواری و .... و روزه هم بگویید آیا انها روزه را باطل می کند یا خیر؟ عمل نکردن به وظیفه نظارت و آمیختن آن با اقراض سیاسی چطور ؟ ضرر زدن به بیت المال و مردم برای بد جلوه دادن گروه سیاسی رقیب و ..... روز را باطل می کند؟
ناشناس
۰۸:۴۹ ۱۹ اسفند ۱۴۰۳
خدا لعنتتون کنه که هنوز نتونستم ازدواج کنم
ناشناس
۰۸:۳۴ ۱۹ اسفند ۱۴۰۳
والا پزشک به ما گفت باید در طول روز آب بخوری ولی میتونی غذا نخوری، استفتاء گرفتیم که روزه با آب بگیریم، حضرات فرمودند نخیر، روزه باطله. انگاری دوست دارن مردم رو دور کنن از روزه داری. وگرنه دین خدا انقد خشک نیست.
ناشناس
۱۲:۵۶ ۱۹ اسفند ۱۴۰۳
تو اگر روزه بگیر باشی قضای روزه رو بگیر. بیخود از خودت حکم جدید صادر نکن. ادای مراجع تقلید رو در نیار.
ناشناس
۰۸:۰۹ ۱۹ اسفند ۱۴۰۳
مگه تو طول سال خیلی گوشت مرغ گیرمون میاد که الان روزه بشیم روزه عوارض داره و تو طول سال های بعد خودشو نشون میده
ناشناس
۰۷:۵۸ ۱۹ اسفند ۱۴۰۳
چرا هست زخم معده بوی بده دهان مشکلات گوارشی