سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پوشش اینترنت روستایی با محصول دانش‌بنیان

شرکتی دانش‌بنیان با تولید BBU بومی، جهت توسعه اینترنت روستایی و ارائه خدمات ارتباطی به مناطق محروم قدم برداشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان - شرکتی دانش‌بنیان با تولید BBU بومی، جهت توسعه اینترنت روستایی و ارائه خدمات ارتباطی به مناطق محروم قدم برداشته است. این محصول، امکان ارائه خدمات بی‌سیم مانند صدا، پیامک و اینترنت را در مناطق روستایی تسهیل می‌کند. 

علی‌اکبر تدین، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اعلام خبر تولید محصول بومی واحد باند پایه (BBU) گفت: این محصول که بر اساس استاندارد‌های جهانی LTE طراحی و تولید شده، نقش مهمی در توسعه و ارتقای شبکه‌های نسل چهارم تلفن همراه در کشور دارد. این محصول با پردازش و انتقال پرسرعت داده‌های بی‌سیم، امکان ارائه خدمات بهتر و سریع‌تر را فراهم می‌کند.

وی به ویژگی‌های کلیدی BBU 722 اشاره کرد و افزود: این محصول با پشتیبانی از تعداد بالای کاربران به طور هم‌زمان و ارائه خدمات استاندارد دانلود و آپلود در باند‌های فرکانسی اپراتورها، مطابق با استاندارد‌های بین‌المللی عمل می‌کند.

تدین در خصوص مزایای این محصول نسبت به نمونه‌های خارجی گفت: BBU با توجه به نیاز‌های شبکه ارتباطی کشور طراحی شده و علاوه بر کیفیت بالا، به دلیل بومی بودن لایه‌های پروتکلی LTE، از امنیت بیشتری نسبت به نمونه‌های خارجی برخوردار است. همچنین، ارائه خدمات سفارشی و پشتیبانی کامل توسط شرکت فرابین، از دیگر مزایای این محصول به شمار می‌رود.

این فعال فناور، با اشاره به نقش BBU 722 در توسعه شبکه LTE کشور بیان کرد: این محصول به عنوان عنصری کلیدی در توسعه زیرساخت‌های شبکه نسل چهارم تلفن همراه، به بهبود کیفیت و پوشش شبکه در سراسر کشور کمک می‌کند. BBU با قدرت پردازش بالا و قابلیت ارتباط با شبکه‌های دسترسی رادیویی مختلف، مدیریت کارآمد ارتباطات در سراسر شبکه را تضمین می‌کند.

به گفته مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، مشتریان BBU فرابین، اپراتور‌های مخابراتی (جهت توسعه شبکه‌های نسل چهارم)، سازمان‌ها و شرکت‌های دولتی و خصوصی (جهت ایجاد شبکه‌های ارتباطی پرسرعت و پایدار) و مناطق محروم و پروژه‌های USO روستایی هستند. این محصول امکان ارائه خدمات ارتباطی بی‌سیم (صدا، پیامک و اینترنت) را در مناطق محروم و روستایی تسهیل می‌کند.

تدین بر نقش حیاتی BBU در زیرساخت‌های مخابراتی و ارتباطی اشاره کرد و کاربرد‌های آن را در زمینه‌های مختلف از جمله شبکه‌های تلفن همراه، توسعه اینترنت روستایی، زیرساخت‌های اینترنت اشیا IoT، خدمات اضطراری و امداد و نجات برشمرد و افزود: به‌روزرسانی مداوم خدمات، یکپارچگی عملکرد، امکان به‌روزرسانی، نصب و راه‌اندازی آسان و انعطاف‌پذیری در استفاده در انواع محیط‌ها و سناریوها، از دیگر ویژگی‌های این محصول است.

این فعال حوزه دانش‌بنیان در پایان با تأکید بر اهمیت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، اظهار کرد: حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، زمینه‌ساز توسعه فناوری‌های بومی و خودکفایی در حوزه‌های مختلف خواهد بود و امیدواریم با حمایت مسئولان و همکاری سایر شرکت‌ها، بتوانیم گام‌های موثری در راستای پیشرفت کشور برداریم.

منبع: معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.