باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسین آرگیو سرپرست اداره کل امور روستایی و شوراهای استانداری ضمن گرامی داشت فرارسیدن ماه مبارک رمضان اظهار داشت: اعتبارات ماده ۵۸ به ارزش ۲۳۲ میلیارد ریال به دهیاریهای استان تخصیص داده شد.
او با تاکید بر دیدگاه عدالت محور دولت وفاق ملی در توزیع متوازن خدمات و امکانات بیان داشت: در این مرحله از توزیع اعتبارات تخصیصی، با هماهنگی معاون محترم هماهنگی امور عمرانی استانداری تعداد ۱۵۷ دهیاری از ۲۹ شهرستان فارس از اعتبارات ماده ۵۸ بهرهمند شدند.
آرگیو با تاکید بر این موضوع که اولویت تخصیص اعتبارات با مناطق محروم است، بیان داشت: تعداد دهیاری ها، میزان محرومیت و شاخص جمعیت از مهمترین مواردی است که در پرداخت اعتبارات لحاظ خواهد شد.
سرپرست اداره کل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری فارس با تاکید بر این موضوع که با انسجام، یکدلی و هماهنگی میتوان بر مشکلات فائق آمد، اظهار داشت: از دهیاران خواسته شده است از این اعتبارات به منظور محرومیت زدایی و رفع مشکلات اساسی مردم بهره برداری کنند.