سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رژیم اسرائیل حاکمان جدید سوریه را تهدید کرد

وزیر جنگ رژیم تروریستی اسرائیل سوریه را تهدید کرد که در صورت آزار و اذیت دروزی‌ها تل‌آویو وارد عمل خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم تروریستی اسرائیل ادعا کرد که این رژیم از خود در برابر هرگونه تهدیدی از جانب سوریه دفاع خواهد کرد و در مناطقی از سوریه را که اشغال کرده است مانند جبل الشیخ رها نخواهد کرد.

این وزیر صهیونیست در ادامه مدعی شد: ما تضمین می‌کنیم که جنوب سوریه غیرنظامی و عاری از تهدید باقی بماند و از دروزی‌ها محافظت خواهیم کرد. هر کسی که به دروزی‌ها در جنوب سوریه آسیب برساند با پاسخ ما مواجه خواهد شد.

پیش از این وال استریت ژورنال گزارش داد که  برنامه‌های مالی نشان می‌دهد که رژیم تروریستی اسرائیل در حال سرمایه گذاری برای تقویت حسن نیت با دروزی‌ها است که از برخورد دولت جدید سوریه با آنها به عنوان شهروندان درجه دوم، به ویژه در مورد مسائل مسکن و مجوز‌های ساختمانی شکایت دارند.

وال استریت ژورنال اشاره کرد که رژیم تروریستی اسرائیل فشار می‌آورد تا کشورهای جهان را متقاعد کند تا از ایده دولت نوظهور جدید در سوریه که سیستم دولتی مرکزی را از مناطق قومی مستقل را اتخاذ کند، حمایت کنند و در عین حال مناطق مرزی جنوبی نزدیک به مرز فلسطین اشغالی را غیرنظامی کند.

منبع: النشره

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.