سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

انهدام شبکه خرابکاری زندانیان امنیتی آزادشده در خوزستان

این افراد شبکه‌ای از زندانیان امنیتی آزاد شده را به منظور ایجاد اغتشاش تشکیل داده بودند که با رصد اطلاعاتی و اقدام به موقع سربازان گمنام امام زمان (عج) منهدم شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - معاونت روابط عمومی و تبلیغات سپاه حضرت ولی‌عصر (عج) خوزستان طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با تلاش شبانه روزی سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه حضرت ولی عصر خوزستان یک شبکه مُخِلّ آرامش و امنیت روانی مردم منهدم شد.

در ادامه این اطلاعیه با اشاره به اینکه این افراد با تشکیل شبکه‌ای در داخل و خارج از کشور، اخبار کذب و خلاف واقع را تولید و در رسانه‌های بیگانه منتشر می‌کردند تاکید شده که تولید و انتشار محتوا در راستای تحریک جوانان برای آسیب زدن به اموال عمومی بخش دیگری از اقدامات این شبکه بوده است.

به جز اقدامات رسانه‌ای، این شبکه در زمینه فعالیت‌های میدانی برای ایجاد اغتشاش نیز فعال بوده و شبکه‌ای از زندانیان امنیتی آزاد شده را به همین منظور ایجاد کرده بودند که با رصد اطلاعاتی و تلاش‌های شبانه‌روزی و خستگی‌ناپذیر و اقدام به موقع سربازان گمنام امام زمان (عج) در معاونت اطلاعات سپاه حضرت ولی عصر (عج)، این شبکه خرابکار و مزدور و وابسته به بیگانگان منهدم و برچیده شد.

در پایان این اطلاعیه نیز ضمن تشکر از اعتماد و همکاری مردم با سربازان گمنام و جان برکف امام زمان (عج) آمده است که شماره تلفن خبری ۱۱۴ ستاد خبری اطلاعات آماده دریافت هر گونه گزارشات مردمی از فعالیت‌ها و تحرکات مشکوک هستند.

منبع:روابط عمومی و تبلیغات سپاه حضرت ولی‌عصر (عج) خوزستان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۴۷ ۱۷ اسفند ۱۴۰۳
وقتی قوه قضاییه قاطع نیست با جو رسانه ای داخلی وخارجی آزادشون میکنه دوباره همون راه ادامه می‌دهند نیش عقرب نه از سر کین است اقتضای طبیعتش اینست
ناشناس
۱۵:۱۰ ۱۷ اسفند ۱۴۰۳
این نشان دهنده آزادی بدون فکر و تحقیق بوده است باید در رافت اسلامی و بخشش تجدید نظری صورت گیرد .
ناشناس
۱۴:۵۷ ۱۷ اسفند ۱۴۰۳
مثل اینکه خوزستان شده لونه زنبور
ناشناس
۱۴:۵۱ ۱۷ اسفند ۱۴۰۳
به نظر شما دوبه گرگ مرگ نیست؟ رافت اسلامی شامل شان شده و بر نگشتند پس اعدام حداقل پاسخ به خون شهدا و مردم هستند تا کی رافت ؟ ها تا کی مثلا وفاق کفر و اسلام ؟
ناشناس
۱۴:۱۹ ۱۷ اسفند ۱۴۰۳
الحمدالله
الان فرقه تروریستی و ضاله و غاصب صهیونیستی
مثل خر در باتلاق غزه ِکرانه باختری و سوریه گیر کرده
و میخواهد توسط جیره خواران و وطن فروشان داخلی و در خارج ..وطن ما را ناامن کنند تا اخبار از طرف صهیونیست بطرف وطن ما تمزکز کنند .
مردم و دولت باید هوشیار باشند و هر ایرانی بمانند یک پلیس اقدامات خرابکارانه را به دولت سریع اطلاع دهند .مثل همه کشورها
ناشناس
۱۳:۴۵ ۱۷ اسفند ۱۴۰۳
زندانی امنیتی آزاد شده!!!!!؟؟؟؟
ناشناس
۱۳:۳۰ ۱۷ اسفند ۱۴۰۳
مثل اینکه ترحم بر امنیتیان ستم کاریه بر مردمان