سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان جهاد کشاورزی مازندران مطرح کرد؛

استفاده از پنل‌های خورشیدی در بخش کشاورزی؛ راهکاری اساسی برای رفع ناترازی انرژی

رعیت پناه گفت: استفاده از پنل‌های خورشیدی می‌تواند به عنوان راهکاری اساسی برای رفع چالش ناترازی انرژی مورد استفاده قرار گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛سید سجاد حسنی بالاجاده  - رعیت پناه معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان جهاد کشاورزی مازندران از برگزاری وبینار بررسی ظرفیت‌های بخش کشاورزی در استفاده از پنل‌های خورشیدی خبر داد و گفت: این فناوری می‌تواند به عنوان راهکاری اساسی برای رفع چالش ناترازی انرژی در بخش‌هایی مانند برقی‌کردن چاه‌ها، گلخانه‌ها و واحد‌های تولیدی دام، طیور و آبزیان مورد استفاده قرار گیرد.

او افزود: در استان مازندران نیز استفاده از پنل‌های خورشیدی به عنوان یک راهکار اساسی برای رفع چالش ناترازی انرژی بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان جهاد کشاورزی مازندران در پایان گفت: در سال گذشته، با نصب ۷۸ پنل خورشیدی در ساختمان شماره یک سازمان، معادل ۱۰ درصد از انرژی الکتریکی مورد نیاز این ساختمان تأمین شده است. این اقدام گامی مهم در راستای بهره‌برداری از انرژی‌های پاک و کاهش هزینه‌های انرژی در بخش کشاورزی است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.