سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

صالحی امیری:

توسعه محیط‌زیست رونق گردشگری را تسریع می‌کند

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تأکید کرد: توسعه محیط‌زیست و توجه به منابع طبیعی از ارکان اصلی رونق گردشگری به شمار می‌آید.

باشگاه خبرنگاران جوان - سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، به مناسبت روز درختکاری و در جریان غرس یک اصله نهال سدروس در مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد، گفت: در شرایط کنونی، بیش از هر زمان دیگری باید به حفظ محیط‌زیست و منابع طبیعی اهتمام ورزیم. تحولاتی که در پی توسعه شهرنشینی و مدرنیته به وقوع پیوسته، موجب فاصله گرفتن انسان از طبیعت و آنچه به‌طور طبیعی به آن نیاز داریم، شده است.

وزیر میراث‌فرهنگی ادامه داد: پویش ملی «هر گردشگر یک درخت» به‌طور رسمی آغاز شد و این گام نخست در راستای نهادینه‌سازی فرهنگ حفظ منابع طبیعی و درختان است که در مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد با توجه به وجود درختان ارزشمند، باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

صالحی‌امیری همچنین اشاره کرد: دیروز در سازمان منابع طبیعی حضور داشتم و در مراسمی که به مناسبت روز درختکاری برگزار شد، شرکت کردم. اگر این حس ضرورت ارتباط با طبیعت و لزوم حفاظت از آن در جامعه گسترش یابد، می‌تواند به توسعه گردشگری به‌ویژه گردشگری طبیعی کمک شایانی کند. ایران به‌ویژه در حوزه جنگل‌های هیرکانی که به‌عنوان میراث جهانی ثبت شده، از پتانسیل بالایی برخوردار است.

او افزود: برای جذب ۱۵ میلیون گردشگر، توجه به محیط‌زیست و منابع طبیعی از جمله پیش‌نیازهای اساسی خواهد بود. در حال حاضر، رئیس‌جمهوری و اعضای هیئت دولت و دیگر دستگاه‌ها به‌طور جدی به محیط‌زیست و منابع طبیعی توجه دارند.

در ادامه، وزیر میراث‌فرهنگی از تدارکات ویژه برای برگزاری مراسم نوروزی در نوروز ۱۴۰۴ سخن گفت و اعلام کرد: هزار نقطه به‌عنوان نوروزگاه برای تعطیلات عید نوروز در سراسر کشور برنامه‌ریزی شده است که آغاز این برنامه‌ها در برج میلاد خواهد بود. این مراسم با حضور سفرای خارجی و برنامه‌های ویژه فرهنگی برگزار خواهد شد.

صالحی‌امیری در پایان تصریح کرد: از دیگر ویژگی‌های ویژه این مراسم، حضور ۲۰۰ دف‌نواز از کردستان خواهد بود که با اجرای موسیقی، این رویداد را به یک جشن بین‌المللی فرهنگی تبدیل خواهند کرد.

منبع: وزارت میراث فرهنگی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.