سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

عذر‌های بی‌اساس برای روزه‌خواری پذیرفته نیست + فیلم

حجت‌الاسلام والمسلمین بهاری در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان تأکید کرد که هیچ‌یک از مراجع تقلید، عذر‌های غیرموجه را دلیلی برای ترک روزه نمی‌دانند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسین کربلایی طاهر - حجت‌الاسلام والمسلمین بهاری با اشاره به برخی توجیهات نادرست برای روزه‌خواری در ماه رمضان گفت: «برخی افراد برای فرار از روزه، دلایلی مانند زمان امتحانات، سختی کار کشاورزی، خواب ماندن برای سحری، ضعف جسمی، مخالفت پدر یا همسر را مطرح می‌کنند. اما تمامی مراجع عظام تقلید، ازجمله امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری، این عذرها را بی‌اساس دانسته و تأکید دارند که روزه ماه رمضان با این بهانه‌ها ساقط نمی‌شود.»  

وی افزود: «روزه یک تکلیف الهی است و جز در شرایط خاص، مانند بیماری شدید که ضرر قابل توجهی به فرد وارد کند، هیچ بهانه‌ای نمی‌تواند آن را از انسان ساقط کند. کسانی که بدون دلیل شرعی روزه نمی‌گیرند، موظف‌اند بعداً روزه‌های خود را قضا کنند.»

 

 

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۰۵ ۱۷ اسفند ۱۴۰۳
برو بابا ، هر کس بخواهد پایبند به امور مذهبی هست و هر کسی نخواهد نیست .
اجبار یعنی چه ؟ اصلا کجا گفته شده که مراجع در همه چیز باید رای بدهند .
ناشناس
۱۷:۱۸ ۱۸ اسفند ۱۴۰۳
همون جایی که به تو حق داده بگی برو بابا، بگی اجبار یعنی چی و.... همون جایی که به تو حق حرف زدن داده
ناشناس
۰۹:۵۷ ۱۷ اسفند ۱۴۰۳
وقتی ۹۰ درصد مردم روزه نمیگیرند قوانین عرف جامعه تغییر میکنه
ناشناس
۱۷:۱۷ ۱۸ اسفند ۱۴۰۳
90 درصد جامعه ای که تو توش زندگی میکنی این مدلی هست چون 90 درصد جامعه ای که من توش زندگی میکنم روزه میگرن