باشگاه خبرنگاران جوان؛ رضوان پاک منش - دکتر کوشکی معاونت بهداشت علوم پزشکی لرستان امروز در جلسه هماهنگی برنامه سلامت نوروزی و سلامت ماه مبارک رمضان ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، از زحمات شبانه روزی کارکنان بهداشت محیط تمامی ردههای محیطی و ستادی قدردانی نمود و اظهار داشت: زحمات این عزیزان در راستای ارتقاء سطح سلامت جامعه بسیار تاثیر گذار است.
وی در ادامه بر اجرای دقیق دستورالعملهای کشوری و خصوصاً تشدید بازرسی و نظارت بر واحدهای تولید و عرضه زولبیا و بامیه، تهیه و عرضه آش و حلیم، رستورانها، اغذیه فروشی و همچنین تشدید نظارت و بازرسی مراکز و اماکن بین راهی تاکید نمود.
در این جلسه مهندس دریکوند رئیس گروه بهداشت محیط ضمن ارائه گزارشی در ارتباط با اجرای برنامه گفت: مطابق با برنامه ریزی صورت گرفته، تمامی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در قالب طرح فوق توسط بازرسین و کارشناسان واحدهای بهداشت محیط شبکههای بهداشت و درمان شهرستانها و مرکز بهداشت استان مورد بازرسی دقیق قرارخواهند گرفت و با متخلفین اقدام قانونی بعمل خواهد آمد.
در پایان پس از بحث و تبادل نظر تصمیماتی برای اجرای هرچه بهتر برنامه اتخاذ گردید.