باشگاه خبرنگاران جوان -شهردار بندرعباس گفت: ۱۳ بوستان با ظرفیت ۲۵ هزار چادر برای اسکان حدود ۱۵۰ هزار نفر مهمانان نوروزی در مرکز استان هرمزگان آماده شده است.
مهدی نوبانی گفت: شهرداری بندرعباس از آذرماه با تشکیل ستاد و کمیتههای ویژه، زیباسازی و آماده سازی فضای شهری برای گردشگران نوروزی را آغاز کرد.
او گفت: بوستانهای شورا، جهاد، دولت، ولایت، غدیر، کپشکن، گل ها، دباغیان، کمپ اسکان و بوستان اسکان یک و دو پشت شهر و پارک جنگلی برای ایام نوروز آماده شده و مبلغ ۴۵۰ هزار ریال به عنوان حق ورودی هر خودرو به بوستانهای اقامتی تعیین شده است.
شهردار بندرعباس گفت: ۴۱ غرفه عرضه ماهی و لوازم هفت سین نیز به بخش خصوصی واگذار شده و ۱۶ غرفه عرضه گوشت و مرغ و میوه با قیمت تنظیم بازار برای عرضه به شهروندان اختصاص یافته است.
منبع: شهرداری هرمزگان