سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پس از نشست سران اتحادیه اروپا در لندن؛

نخست وزیر انگلیس از تصمیم اروپا برای ادامه کمک به کی‌یف خبر داد

کی‌یر استارمر گفت: رهبران اتحادیه اروپا که برای نشستی در لندن گردهم آمده بودند، توافق کردند که به کمک نظامی به اوکراین ادامه دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - کی‌یر استارمر، نخست وزیر انگلیس پس از نشست سران اروپا در حمایت از اوکراین گفت: رهبران اتحادیه اروپا که برای نشستی در لندن گردهم آمده بودند، توافق کردند که به کمک نظامی به اوکراین ادامه دهند و فشار اقتصادی بر روسیه را تشدید کنند.

او گفت: ما امروز با برخی اقدامات مهم موافقت کردیم. اول، ما کمک‌های نظامی [به کی یف] را ادامه می‌دهیم و فشار اقتصادی بر روسیه را برای تقویت اوکراین افزایش می‌دهیم.

وی در ادامه گفت: دوم، ما توافق کردیم که هرگونه صلح پایدار باید حاکمیت و امنیت اوکراین را تضمین کند. سوم، در صورت توافق صلح، ما به تقویت توان دفاعی اوکراین برای جلوگیری از هرگونه تهاجم آینده ادامه خواهیم داد.  چهارم، ما ائتلافی برای حفظ صلح در اوکراین شکل خواهیم داد.

وی تاکید کرد: هر دولتی باید به بهترین نحو در این امر سهیم باشد و توانایی‌ها و حمایت‌های مختلف را روی میز بیاورد، همه باید مسئولیت عمل را بر عهده بگیرند و همه سهم خود را از این مسئولیت بالا ببرند.

وی بار دیگر تاکید کرد که انگلیس و فرانسه همکاری خود را با مقامات کی یف بر روی طرحی برای پایان دادن به خصومت‌ها آغاز خواهند کرد و بعداً این طرح را به آمریکا ارائه خواهند کرد.

به گفته استارمر، چندین کشور اروپایی قصد دارند به این تلاش‌ها بپیوندند. با این حال، وی اذعان کرد که همه کشور‌های اروپایی مایل به مشارکت در آن نیستند.

وی همچنین خاطرنشان کرد که اروپا در تلاش برای حفظ صلح به حمایت آمریکا نیاز دارد و تاکید کرد که آمریکا متحد قابل اعتماد کشورش باقی می‌ماند.

منبع: تاس

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.