سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تذروی:

ضرورت ایجاد مکان امن برای معتادین متجاهر امری اجتناب‌ناپذیر است

نائب رئیس شورای اسلامی شهر شیراز گفت: ضرورت ایجاد مکان امن برای معتادین متجاهر امری اجتناب‌ناپذیر است که باید دستگاه‌های متولی از جمله بهزیستی، فرمانداری، علوم پزشکی و... با هم‌افزایی و تشکیل کارگروه در ساماندهی این افراد اقدام کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم رضایی _ محمدتقی تذروی در نطق پیش از دستور صحن علنی شورای اسلامی شهر شیراز گفت: این روز‌ها در قالب پروژه‌های عمرانی، فرهنگی، رفاهی، جشنواره‌ها، خدمات شهری و ... اقدامات مختلفی را در سطح شهر شیراز شاهد هستیم.

او با بیان اینکه معتادان متجاهر به عنوان یکی از آسیب‌پذیرترین گروه‌های اجتماعی، نیازمند حمایت و توجه ویژه از سوی نهاد‌های مرتبط هستند، گفت: معتادان متجاهر باید پس از جمع‌آوری، اسکان، آموزش و بهبود به شرایط عادی زندگی بازگردند.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر شیراز ادامه داد: در ادوار گذشته شورای شهر مصوبه‌ای بین دستگاهی جهت جمع‌آوری معتادان متجاهر داشت که شهرداری شیراز تمام قد پای کار آمد و به تعهدات خویش جهت ساماندهی و بهبود شرایط زندگی آنان از جمله راه‌اندازی و تجهیز محل اسکان عمل کرد، اما در ادامه راه دستگاه‌های متولی به وظایف خویش عمل نکرد که موجب قطع این روند شد.

وی افزود: متأسفانه بروز چالش‌های اجتماعی اعم از فرهنگی، گردشگری، سلامت، امنیت و ... نتیجه تلخ ناشی از حضور پرتعداد معتادان متجاهر در سطح شهر شیراز است.

تذروی تصریح کرد: برخی محلات به‌ویژه بافت تاریخی ـ فرهنگی نیز از این قاعده مستثنی نبوده و شاهد حضور فراوان معتادین متجاهر هستیم که با توجه به در پیش بودن نوروز و گردشگرپذیر بودن این محلات، تصویری ناشایست از شیراز را به مسافران ارائه خواهد داد.

وی ادامه داد: ضرورت ایجاد مکان امن برای معتادین متجاهر امری اجتناب‌ناپذیر است که باید دستگاه‌های متولی از جمله بهزیستی، فرمانداری، علوم پزشکی و... با هم‌افزایی و تشکیل کارگروه در ساماندهی این افراد اقدام کنند.

تذروی افزود: انتظار می‌رود استاندار فارس و فرماندار شیراز با اهتمام ویژه به این امر ورود کرده و با دعوت از دیگر دستگاه‌های مرتبط مجدداً شرایط جمع‌آوری و اسکان معتادان متجاهر را فراهم کنند.

او در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: پرسنل شهرداری شیراز از این سازمان گلایه‌هایی از قبیل تعلل در اجرای برخی احکام مانند مصوبه ترمیم حقوق، تبعیض و تعلل در پرداخت وام، ارتقاء جایگاه و جابه‌جایی محل خدمت و دیگر موارد را دارند که باید به آنها توجه ویژه داشت و باید توجه کرد که موفقیت شورا و مدیریت شهرداری مرهون تلاش‌ها، همگامی و همراهی این افراد است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.