سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شروع برداشت نارنگی از باغات مرکبات جنوب کرمان

به گفته مدیر امور باغبانی جنوب کرمان، برداشت نارنگی از ۸۹۲ هکتار باغات بارور شروع شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ فریناز حسین جانی ـ صادق حسین زاده گفت:در جنوب کرمان ۱۲۷۵ هکتار به کشت انواع نارنگی اختصاص دارد که حدود ۸۹۲ هکتار آن بارور و ۳۸۳ هکتار نابار ور و در دوران نونهالی است.

وی افزود: برآورد می‌شود از این سطوح بارور میزان ۱۵ هزار تن انواع نارنگی برداشت و به بازار‌های داخل و خارج از کشورصادر شود.

حسین زاده عنوان کرد: برداشت نارنگی تولید شده در جنوب کرمان از اواخر آبان ماه هر سال با رقم زودرس اورلاندوتانجلو آغاز و با برداشت رقم میان رس کینو، دانسی و نارنگی محلی ادامه و با رقم دیررس کارا و وکیوا تا پایان اسفند ماه این عملیات به اتمام میرسد.

وی بیان کرد: منطقه جنوب کرمان شامل هشت شهرستان جیرفت، عنبر آباد، کهنوج، منوجان، رودبار جنوب، قلعه گنج، فاریاب و جازموریان با سطح زیر کشت بیش از ۸۶ هزار هکتار باغ و تولید بیش از ۱ و نیم میلیون تن تولید سهم به سزایی در تولید محصولات باغی در کل کشور به خود اختصاص داده است.

 

 حسین زاده گفت: وجود اقلیم‌های متنوع دشت و کوهستان، تنوع ارقام تجاری و اقتصادی، کمیت و کیفیت منحصر‌به‌فرد و کم نظیر و همچنین سلامت محصول بعنوان مهمترین مزیت‌های نسبی تولید مرکبات به خصوص انواع نارنگی در منطقه جنوب کرمان است. وی افزود: نارنگی محلی یکی از میوه‌های لذت بخش وخاص تولید شده در باغات جنوب کرمان است که با طعم شیرین و عطر و بوی منحصر به فردش، از دیگر مرکبات تفاوت دارد.

حسین زاده بیان کرد: این نارنگی با پوستی نرم و مخملی به رنگ نارنجی، درفصل زمستان تولید که به خاطرطعم بی نظیر و دلپذیر آن طرفداران زیادی دارد. وی اظهار کرد: جیرفت و عنبر آباد بیشترین سطح نارنگی را دارد و نارنگی محلی منحصر‌به‌فرد پر طرفدار در کوهستان‌های منطقه جنوب کرمان از دهکهان شهرستان کهنوج تا ارتفاعات مردهک جبالبارز جنوبی و شمالی شهرستان عنبر آباد و ارتفاعات معتدل میجان و نراب شهرستان جیرفت تولید می شود.

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.