سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اجرای خطوط ریلی با سرعت ۱۸۰ کیلومتر در ساعت در دستور کار است+ فیلم

مدیرعامل شرکت خدمات مهندسی خط وابنیه فنی راه آهن گفت: شرکت خدمات مهندسی خط در حال حاضر ظرفیت اجرای حداکثر ۱۶۰ کیلومتر در ساعت را دارد و در همین راستا، توسعه احداث خطوط ریلی و خدمات را در دیگر کشورها به ویژه کشورهای همسایه دنبال می‌کنیم.

 مصطفی معینی مدیرعامل شرکت خدمات مهندسی و ابنیه فنی  راه آهن (تراورس) در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران  در خصوص  آخرین وضعیت پروژه  ریلی در کشور گفت: ۱۵۰ کیلومتر از ۷۰۰ کیلومتر مسیر ریلی راه آهن چابهار- زاهدان  حدفاصل زاهدان- خاش توسط شرکت خدمات مهندسی و ابنیه فنی راه آهن  و با همکاری قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا به اتمام رسیده  است، اما از  خاش به سمت چابهار در حال حاضر هیچ برنامه‌ای نداریم، همچنین  تجهیزات  موردنیاز  برای مسیر ریلی  شلمچه_ بصره وارد شده، اما هنوز وارد مرحله اجرایی آن نشده‌ایم.

مدیرعامل شرکت خدمات مهندسی خط و ابنیه فنی راه‌آهن (تراورس) گفت: این شرکت در خطوط ریلی با سرعت حداکثر ۱۶۰ کیلومتر در ساعت توان اجرای کار دارد و در همین راستا، توسعه احداث خطوط ریلی و خدمات را در دیگر کشور‌ها به ویژه کشور‌های همسایه دنبال می‌کنیم.

وی  با بیان اینکه هم اکنون پیشنهاداتی برای صادرات محصولات و ارائه خدمات در کشور‌های همسایه به ویژه عراق و افغانستان داریم و به ویژه در موضوع احداث خطوط، ماشین آلات تخصصی و تامین تراورس از ما کمک خواسته‌اند گفت:همچنین درخواست‌های از سوی افغان‌ها برای تکمیل خطوط ریلی از هرات به سمت غرب و شمال غرب افغانستان داشته‌ایم.
معینی ادامه داد: در عراق نیز مذاکراتی برای اجرای چند پروژه احداث و نوسازی خطوط ریلی انجام دادیم. از آنجایی که استاندارد‌های ریلی در کشورمان تابع UIC است می‌توانیم در کشور‌های همسایه همچون ترکیه، ترکمنستان، CIS و ... کار کنیم.

برچسب ها: حمل ونقل ، راه آهن
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۰۰ ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
راه آهن الیگودرز اصفهان را تکمیل کنید