سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نقش بی بدیل رسانه ها در توسعه اقتصادی

رسانه ها به کمک توسعه فرصت‌های سرمایه‌گذاری در آذربایجان غربی می آیند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ الیاس گندمی _ جانشین استاندار آذربایجان غربی در ستاد عالی سرمایه گذاری و توسعه استان در گفتگو با خبرنگاران از برگزاری همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری در آذربایجان غربی طی ماه‌های آینده خبر داد و گفت: این رویداد با پوشش گسترده رسانه‌ای در سطح ملی و استانی برگزار خواهد شد.

رضا حسینی با اشاره به اهمیت این همایش در معرفی ظرفیت‌های اقتصادی استان، اظهار داشت: این همایش فرصتی ارزشمند برای معرفی قابلیت‌های سرمایه‌گذاری در آذربایجان غربی است و انتظار می رود رسانه‌ ها، برای کمک به توسعه و معرفی فرصت های سرمایه گذاری در استان آذربایجان غربی آستین همت بالا بزنند و 

این مقام مسئول تاکید کرد: در تلاش هستیم همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری در آذربایجان غربی، به کمک رسانه ها به‌ عنوان یک رویداد مهم اقتصادی، بازتاب گسترده‌ای در سطح کشور داشته باشد و بتواند بستر مناسبی برای جذب سرمایه‌گذاران و رونق اقتصادی استان فراهم کند.

وی با تأکید بر نقش رسانه‌ها در توسعه اقتصادی افزود: ما باید از ظرفیت رسانه‌های سراسری و سایر نشریات معتبر کشور بهره ببریم تا فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان را در سطح ملی مطرح کنیم. همچنین، خبرنگاران و رسانه‌های محلی می‌توانند با تهیه گزارش‌های ویژه، مصاحبه‌ها و میزگرد‌های تخصصی، ابعاد مختلف این همایش را برای مردم و سرمایه‌گذاران شفاف‌سازی کنند.

جانشین استاندار آذربایجان غربی در ستاد عالی سرمایه گذاری و توسعه استان ضمن اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای پوشش خبری همایش گفت: صداوسیما نقش مهمی در اطلاع‌رسانی این رویداد دارد و لازم است که علاوه بر پخش اخبار و گزارش‌ها، میزگرد‌های اقتصادی با حضور مدیران و کارشناسان ترتیب داده شود.

حسینی تصریح کرد: مدیران، خبرنگاران و فعالان رسانه می‌توانند از طریق ارتباط مستقیم با مسئولان و سرمایه‌گذاران، تحولات و برنامه‌های مرتبط را به‌صورت مستمر منتشر کنند.

وی همچنین افزود: برنامه‌ریزی شده است که انتشار اخبار و اطلاع‌رسانی درباره این همایش به‌ صورت تدریجی و منظم انجام شود, در این راستا، یک جدول زمانی مشخص برای پوشش رسانه‌ای تدوین شده که بر اساس آن، اخبار مقدماتی از یک ماه قبل از برگزاری همایش منتشر خواهد شد و در هفته‌های نزدیک‌تر، مصاحبه‌ها و گزارش‌های تحلیلی در رسانه‌های مختلف منتشر می‌شود.

حسینی با اشاره به اهمیت استفاده از فضای مجازی در اطلاع‌ رسانی گفت: علاوه بر رسانه‌های مکتوب، سایت‌های خبری و شبکه‌های اجتماعی نیز باید به‌طور ویژه در این زمینه فعال شوند به طوری که ایجاد صفحات اختصاصی در سایت‌های معتبر خبری و انتشار محتوا‌های جذاب در فضای مجازی می‌تواند نقش مهمی در جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی ایفا کند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.