سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پیشرفت ۴۲ درصدی کنار گذر غربی آزادراه تهران_ قم

معاون وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت ۴۲ درصدی آزادراه کنار گذر غربی تهران_ قم خبر دادو گفت: این پروژه ۳۲ کیلومتری با حذف گلوگاه‌های ترافیکی، زمان سفر را تا ۳۵ دقیقه کاهش می‌دهد.

بازوند گفت: قطعه اول آزادراه قم_ سلفچگان _ راهجرد  به پیشرفت بسیار خوبی رسیده است و اجرای این آزادراه از قم شروع شده و تا به امروز ۱۰ کیلومتر از این قطعه ۴خطه اجراشده است.

وی ادامه داد: بخشی از کارهای بهسازی و آسفالت آن باقی مانده است و تقریبا ۱۰ کیلومتر آن کامل شده و ۱۷ کیلومتر از این قطعه اول باقی مانده که  برای این ۱۷ کیلومتر برنامه ریزی کرده ایم که در سه فاز‌با توجه به شرایط اعتباری اجرایی  و بهره‌برداری کنیم.

بازوند بیان کرد: این آزاد راه به طول ۱۱۰ کیلومتر است که فاز بندی شده و فاز اول ۳۲ کیلومتر به سمت قم _ سلفچگان، فاز دوم به طول ۴۲ کیلومتر  است که الباقی در سمت کنارگذر جنوبی  قم ادامه خواهد داشت. 

او بیان کرد:خوبی دین آزادراه آن است که هر مرحله که انجام می شود می تواند زبر بار ترافیکی قرار بگیره و مورد بهره‌برداری قرار بگیره. 

وی ادامه داد : تصمیمی خوبی که گرفته شد آن است که تا پایان سال ۱۴۰۴ حدود ۳۵ تا ۴۰ کیلومتر اون رو  به اتمام برسانیم  و الباقی تا اوایل سال آینده به اتمام برسانیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: اجرای بزرگراه قم _ سلفچگان هم بسیار کار بزرگی است و از سوی دیگر باعث می شود که‌  بسیاری از  مشکلات ترافیکی و حمل ونقلی برطرف شود.

بازوند گفت:  در قطعه اول کار بسیار خوبی انجام گرفته  به طوری که‌ ۱۲ کیلومتر تا خرداد ۱۴۰۴ رسیده و بسیاری از  بارهای ترافیکی و حمل‌ونقل تسهیل می‌شود

 مدیرعامل شرکت ساخت ‌و‌توسعه ياد آورشد: آزادراه کنارگذر غربی قم با ۴۲ درصد پیشرفت فیزیکی، بخشی از کریدور شمال-جنوب کشور است. این پروژه ۳۲ کیلومتری با حذف گلوگاه‌های ترافیکی، زمان سفر را تا ۳۵ دقیقه کاهش می‌دهد و دسترسی به مسجد مقدس جمکران را آسان‌تر می‌کند.

معاون وزير راه وشهرسازی تصریح کرد:قم به دلیل موقعیت جغرافیایی منحصربه‌فرد، نقشی کلیدی در اتصال شمال به جنوب و شرق به غرب دارد. توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل این استان نه‌تنها ترافیک را روان‌تر می‌کند، بلکه اقتصاد و گردشگری را هم تقویت خواهد کرد.

 وی ادامه داد: ۲۳ کیلومتر از این مسیر پرتردد تاکنون چهارخطه شده و ۴۰ کیلومتر باند دوم تا سال آینده تکمیل می‌شود. این پروژه ترانزیت تهران به بندر امام را متحول خواهد کرد.

 

 

برچسب ها: حمل ونقل ، آزادراه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
اصغر
۱۹:۴۱ ۱۱ اسفند ۱۴۰۳
واقعا هم افتخار بزرگیه ۳۰ کیلومتر ازاد راه تو یکسال ، کمرتون رگ به رگ نشه یه وخ
صدف
۲۲:۰۹ ۱۰ اسفند ۱۴۰۳
عالی ???
ناشناس
۱۸:۳۰ ۱۰ اسفند ۱۴۰۳
خواهشا برای جاده های پر حادثه و پر خطر کشور از جمله جاده اهواز به مسجدسلیمان هم اقدامی شود که سالانه جان چندین نفر را میگیرد
ناشناس
۱۶:۵۵ ۱۰ اسفند ۱۴۰۳
آب دریا باید به قم و شیراز و مشهد برسه
ناشناس
۱۶:۱۱ ۱۰ اسفند ۱۴۰۳
احسنت
ناشناس
۱۴:۴۲ ۱۰ اسفند ۱۴۰۳
جاده قدیم قم باید ۴ بانده بشه
ناشناس
۱۸:۵۸ ۱۱ اسفند ۱۴۰۳
جاده قدیم قم تهران و ساوه تهران