سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فرزاد جمشیدی و مهدی اعرابی از حرم امام علی (ع) مهمان خانه‌ها می‌شوند

شبکه دو سیما در سحر‌های ماه مبارک رمضان، با ویژه‌برنامه زنده «سحرنشینی» از جوار حرم مطهر امام علی (ع) پذیرای دل‌های عاشق مولا خواهد بود.

شبکه دو سیما در سحرهای ماه مبارک رمضان، با ویژه‌برنامه زنده «سحرنشینی» از جوار حرم مطهر امام علی (ع) پذیرای دل‌های عاشق مولا خواهد بود.‌

برنامه با اجرای فرزاد جمشیدی و مهدی اعرابی، هر سحرگاه از بام صحن حضرت فاطمه زهرا (س) در طبقه چهارم حرم مطهر امام علی (ع) پخش می‌شود و با قابی از گنبد نورانی حرم، روزه‌داران را به فضای ملکوتی نجف اشرف می‌برد.

«سحرنشینی» علاوه بر پخش زنده از حرم، با بخش‌های ویژه‌ای رنگ و بوی معرفت و دلدادگی به امیرالمؤمنین (ع) را به قاب تلویزیون می‌آورد. پخش صوت مناجات عاشقان امام علی (ع) در برنامه و صحن و سرای امیرالمؤمنین، ذکر نام زائران مشتاق در حرم، و روایت‌هایی از علما، عرفا و اولیای الهی مدفون در وادی‌السلام و حرم مطهر که در انتقال میراث شیعه نقش‌آفرین بوده‌اند، از بخش‌های مختلف این برنامه است.

این ویژه‌برنامه محصول گروه معارف اسلامی شبکه دو، به تهیه‌کنندگی علی خواجه و کارگردانی حامد منصوری در ۳۰ قسمت ۹۰ دقیقه‌ای تولید شده و از حوالی ساعت ۴ بامداد میزبان روزه‌داران خواهد بود.

«سحرنشینی» تلاشی است برای فراهم آوردن لحظاتی ناب از ذکر، دعا و توسل در فضای معنوی حرم امام علی (ع)، تا عاشقان آن حضرت، هرچند از دور، در دل شب‌های رمضان، دل به گنبد طلایی نجف بسپارند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.