سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۲۰ زندانی جرایم غیر عمد در قزوین آزاد شدند

مدیر کل زندان‌ها و اقدامات تامین و تربیتی قزوین از آزادی ۲۰ زندانی جرایم غیرعمد با همکاری و مشارکت خیران در استان خبر داد.

باشگاه خبرنگاران قزوین - فرهاد بهرامی  مدیر کل زندان‌ها و اقدامات تامین و تربیتی قزوین گفت: مبلغ کل بدهی زندانیان آزاد شده ۱۹۳ میلیارد ریال بود که با مشارکت سازمان بسیج حقوقدانان، ستاد مردمی دیه استان و خیران نیکوکار، ۱۸۳ میلیارد ریال آن پرداخت شده است.

وی اضافه کرد: اداره کل زندان‌ها همواره تلاش کرده تا با همکاری نهاد‌های مردمی و خیران، زمینه آزادی زندانیان جرایم غیرعمد را فراهم کرده و گام‌های موثری در جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی بردارد.

بهرامی بیان کرد: آزادی زندانیان جرایم غیرعمد از عمده موضوعاتی است که علاوه بر بازگشت زندانی به کانون گرم خانواده منجر به کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

این مسئول عنوان کرد: از تمامی نیکوکاران و خیران استان قزوین دعوت می‌شود در راستای کمک به زندانیان جرایم غیرعمد در این عمل خیرخواهانه مشارکت کنند.

منبع: روابط عمومی دادگستری قزوین

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.