سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فعالیت مراکز «مهر و گفت‌و‌گو» برای ارائه خدمات اجتماعی به سالمندان، به‌زودی آغاز می‌شود

مشاور عالی سازمان بهزیستی در امور سالمندان گفت: مراکز مهر و گفت‌و‌گو، تفاهمنامه خود را با آموزش و پرورش نهایی کرده و به زودی فعالیت خود را در سطح کشور آغاز خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - احمد دلبری مشاور عالی سازمان بهزیستی در امور سالمندان، با اشاره به برگزاری اولین جلسه شورای ملی سالمندان، اظهار کرد: ۲۳ بهمن‌ماه امسال، شورای ملی سالمندان برای اولین بار به ریاست معاون اول رئیس جمهور تشکیل شد؛ این اتفاق، نقطه عطفی در سیاست‌گذاری کشور در حوزه سالمندی به شمار می‌رود و نشان می‌دهد که سالمندی تنها در حد صحبت باقی نمانده، بلکه در سطح کلان دولت، به عنوان مسئله‌ای ملی مورد توجه قرار گرفته است، اما این مسیر بدون پیگیری تخصصی، علمی و صنفی به نتیجه نخواهد رسید.

وی ادامه داد: زمانی که دکتر عارف، معاون اول رئیس‌جمهور این زنگ خطر را شنید، بلافاصله دستور برگزاری جلسات شورای ملی سالمندان برای هر دو تا سه ماه یک بار به ریاست خودشان را داد تا از این طریق، روند اجرایی این سیاست‌ها شتاب گیرد.

مشاور عالی سازمان بهزیستی در امور سالمندان با بیان اینکه کمیته سالمندی در دولت تشکیل شده و این کمیته طی چهار ماه گذشته، بیش از ۱۰ جلسه برگزار کرده است، گفت: سازمان بهزیستی کشور سالمندی را به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی خود قرار داده و از ابتدای فعالیت ریاست جدید این سازمان، بیش از ۳۰ جلسه در این خصوص برگزار و فعالیت‌هایی نیز شروع شده است.

دلبری افزود: مراکز مهر و گفت‌و‌گو، تفاهمنامه خود را با آموزش و پرورش نهایی کرده و به زودی فعالیت خود را در سطح کشور آغاز خواهد کرد تا خدمات اجتماعی را به سالمندان و بازنشستگان ارائه دهیم؛ این طرح در فاز اول ویژه پیشکسوتان و معلمان در وزارت آموزش و پرورش اجرا خواهد شد، این موضوع به آن معناست که ظرفیت و آمادگی در کشور وجود دارد؛ هرچند در حوزه سالمندی دچار عقب‌ماندگی هستیم، اما هیچ نهادی بهتر از انجمن علمی سالمندان ایران نمی‌تواند این موضوعات را به طور تخصصی پیگیری کند.

وی تصریح کرد: این تغییرات آغاز شده، اما ادامه آن به پیگیری‌ها، همفکری‌های مردم و حمایت علمی، پژوهشی و اجرایی بستگی دارد تا این سیاست‌ها فقط روی کاغذ باقی نمانند و به اقدامی موثر تبدیل شوند.

منبع: ایسنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.