باشگاه خبرنگاران جوان؛ الیاس گندمی _ استاندار آذربایجانغربی در دیدار با مسئول سازمان منطقه ویژه اقتصادی سرو _ ارومیه با اشاره به ظرفیتهای مرزی، تجاری، گردشگری، کشاورزی، معدنی آذربایجانغربی، افزود: از ظرفیتهای استان به خوبی استفاده نشده است.
رضا رحمانی با اشاره به اهمیت راهاندازی منطقه ویژه اقتصادی سرو_ ارومیه، در توسعه اقتصادی منطقه تصریح کرد: با فعالیت منطقه ویژه اقتصادی سرو _ ارومیه که مجوزها و مصوبات لازم آن از دولت اخذ شده، مشکل بیکاری منطقه رفع شده و این فرصت، موتور محرکه اقتصاد منطقه خواهد شد.
استاندار آذربایجانغربی افزود: یکی از اولویتهای منطقه ویژه اقتصادی سرو _ ارومیه، تکمیل زنجیره تولید پوشاک و صنایع نساجی در این منطقه با جذب سرمایهگذار است تا خروجی آن تولید لباسهای با کیفیت و با قابلیت صادرات باشد.
در این جلسه که در محل استانداری آذربایجان غربی در ارومیه ترتیب یافت طرح جامع منطقه ویژه اقتصادی سرو _ ارومیه بررسی شد و نقشههای زون بندی این منطقه به تایید رسید.
۹۲۰ هکتار زمین برای احداث منطقه ویژه اقتصادی ارومیه – سرو اختصاص یافته است که ۴۲۰ هکتار آن در مرز سرو و ۵۰۰ هکتار نیز در شهرک صنعتی فاز ۳ ارومیه در اختیار سرمایه گذاران قرار خواهد گرفت.
آذربایجان غربی علاوه بر منطقه آزاد تجاری صنعتی ماکو که در پنج هزار هکتار فعالیت دارد، منطقه ویژه اقتصادی سلماس و ارومیه – سرو را نیز در پهنه خود جای داده که البته منطقه سلماس هنوز با آغاز فعالیت ها فاصله زیادی دارد.