سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بوژوویچ رسما سرمربی استقلال شد

میودراگ بوژوویچ سرمربی مونته نگرویی سابق استقلال خوزستان، سرمربی استقلال تهران شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - به نقل از باشگاه استقلال، مدیران این باشگاه با میودراگ بوژوویچ، سرمربی مونته نگرویی که اخیرا از استقلال خوزستان جدا شده بود، به توافق رسیدند و این مربی هدایت استقلال را تا پایان فصل جاری بر عهده گرفت.

بوژوویچ سابقه هدایت تیم‌هایی مثل دینامو مسکو، روستوف، لوکوموتیو روسیه، ستاره سرخ بلگراد، آرسنال‌تولا، نفتچی باکو و ... را در کارنامه خود دارد. بوژوویچ با روستوف قهرمانی جام حذفی روسیه و با ستاره سرخ بلگراد عنوان قهرمانی لیگ برتر صربستان را به دست آورده است.

پس از عقد قرارداد با بوژوویچ، دیان میروالیویچ و ساشا پترویچ دو دستیار او هم قرارداد خود را با استقلال امضا کردند.

قرار است یک دستیار خارجی دیگر هم با نظر بوژوویچ به استقلال اضافه شود و همچنین دستیاران ایرانی در کادر فنی بوژوویچ حضور خواهند داشت.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.