سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرکل اوقاف و امور خیریه هرمزگان:

اجرای طرح ضیافت الهی در بقاع متبرکه هرمزگان

مدیرکل اوقاف و امور خیریه هرمزگان گفت: طرح ضیافت الهی از ۱۲ اسفندماه سال جاری آغاز، و تا ۱۵ فروردین سال آینده در ۴۱ بقعه متبرکه استان اجرا می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید عباس مسعودی، در نشست خبری طرح «ضیافت الهی» ویژه ماه رمضان، برنامه‌های این طرح را تشریح کرد و گفت: این طرح از ۱۲ اسفندماه آغاز شده و تا ۲۴ فروردین سال آینده در ۴۱ بقعه متبرکه استان اجرا می‌شود.

وی در ادامه با بیان اینکه در این مدت، ۵۰ مبلغ مذهبی در بقاع متبرکه مستقر خواهند شد تا به تبلیغ و ارشاد دینی بپردازند، افزود: برپایی غرفه‌های معرفت، چندرسانه‌ای و پاسخگویی به مسائل شرعی در چهار بقعه، غبارروبی بقاع متبرکه، برگزاری مراسم افطاری ساده با عنوان «سفره‌های کریمانه» و جزءخوانی قرآن کریم از جمله برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در این طرح است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه هرمزگان تصریح کرد: همچنین، طرح «شمیم خدمت» با هدف توانمندسازی افراد کم‌بضاعت در مشاغل خانگی و عرضه تولیدات آن‌ها در بازارچه‌های خیریه اجرا خواهد شد، امکان اسکان موقت زائران و مسافران نیز در برخی بقاع متبرکه فراهم شده است. 

مسعودی بیان کرد: این برنامه‌ها با هدف ایجاد فضایی معنوی و ارائه خدمات فرهنگی و اجتماعی به زائران و مسافران در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان طراحی شده‌اند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بهره‌برداری بهینه از موقوفات استان گفت: بسیاری از اماکنی که در اختیار اوقاف بوده، پیش‌تر بلااستفاده مانده بود، اما امروز توانسته‌ایم آن‌ها را به بهره‌وری برسانیم که هم به دولت کمک می‌کند، هم اشتغال‌زایی دارد و هم در اجرای صحیح نیات واقفان مؤثر است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان هرمزگان با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای جلوگیری از زمین‌خواری افزود: در استان هرمزگان، نزدیک به ۱۶ هکتار از اراضی موقوفه را به کشت مزرعه آلوئه‌ورا اختصاص داده‌ایم که هم‌اکنون برداشت محصول در حال انجام است و هر هفته حدود سه کامیون آلوئه‌ورا به استان فارس ارسال می‌شود. البته در تلاش هستیم که با احداث کارخانه فرآوری در استان، ارزش افزوده بیشتری ایجاد کنیم.

مسعودی با تأکید بر جلوگیری از خام‌فروشی بیان داشت: اگر بتوانیم اراضی موقوفه را به بهره‌وری مطلوب برسانیم، از فروش خام جلوگیری کرده و نیازهای بیشتری را تأمین خواهیم کرد. در همین راستا، در شهرستان میناب نیز پنج هکتار زمین را برای کشت کاکتوس در نظر گرفته‌ایم که از میوه و برگ آن می‌توان استفاده کرد.

مسعودی همچنین به سرمایه‌گذاری در موقوفات کوچک اشاره کرد و گفت: در اراضی بزرگ، ناگزیر از ورود سرمایه‌گذار هستیم، اما در زمین‌های کوچک تلاش می‌کنیم که خود موقوفات مستقیماً سرمایه‌گذاری کنند و به آبادانی آن‌ها بپردازند.

حجت‌الاسلام مسعودی با اشاره به برنامه‌های آینده این سازمان تصریح کرد: در حوزه آبزی‌پروری، قصد داریم ۲۰ هکتار زمین در حاشیه خلیج فارس تهیه کنیم تا در زمینه پرورش بچه‌ماهی فعالیت داشته باشیم، در حال حاضر، این صنعت به‌صورت انحصاری در اختیار دو شرکت خاص است که قیمت‌گذاری را کنترل می‌کنند، ورود اداره کل اوقاف و امور خیریه به این حوزه می‌تواند به تعادل بازار کمک کند.

وی در پایان از راه‌اندازی پنل‌های خورشیدی در استان خبر داد و گفت: یکی از برنامه‌های ما، کمک به دولت در تولید انرژی از طریق احداث نیروگاه‌های خورشیدی است که در آینده عملیاتی خواهد شد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.