سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

محور کرمان _ زاهدان حوالی فهرج مسدود است 

سرپرست فرمانداری فهرج گفت: به علت وزش طوفان شن و کاهش شعاع دید، محو کرمان _ زاهدان حوالی فهرج تا شورگز مسدود است.

 یوسف رهگویی سرپرست فرمانداری فهرج گفت: به علت وزش طوفان شن و کاهش شعاع دید، محو کرمان _ زاهدان حوالی فهرج تا شورگز مسدود است.


یوسف رهگویی سرپرست فرمانداری فهرج با اعلام این خبر گفت: طوفان شن به شدت باعث کاهش شعاع دیده در شهرستان فهرج شده است.


رهگویی اظهارداشت: به علت کاهش شعاع دید از ساعت ۱۳ و نیم ظهر امروز شعاع دید به شدت کاهش پیدا کرد و محور فهرج _ زاهدان مسدود شد.


 رئیس ستاد بحران شهرستان فهرج بیان کرد:دهوای شهرستان فهرج در وضعیت خطرناک قرار دارد.


وی از شهروندان خواست تا فروکش کردن طوفان از سفر‌های غیر ضروری در سطح شهرستان خودداری کنند. 


وی همچنین به بیماران و سالخوردگان توصیه کرد تا زمان فروکش کردن طوفان در خانه بمانند.


 به گزارش خبر نگار فهرج؛ شهرستان فهرج به علت قرار گرفتن حاشیه کویر همواره در معرض طوفان شدید شن قرار دارد، هرچندروزی وزش طوفان عبور و مرور ساکنان این شهرستان را با مشکلاتی رو‌به‌رو می‌کنند و هرسال خسارات قابل توجهی به بخش کشاورزی و زیر ساخت‌های این شهرستان وارد می‌کند.

برچسب ها: طوفان ، فهرج
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.