سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پیش بینی هواشناسی هرمزگان، ۷ اسفند

امروز تداوم ناپایداری جوی و وقوع ناپایداری شدید دریایی دراستان مورد انتظار است.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت : تا اواخر وقت امروز سه شنبه، شرایط وقوع رگبار باران و رعد و برق در نیمه شرقی استان فراهم است و در آسمان استان نیز گذر ابر پیش بینی می‌شود.

مجتبی حمزه نژاد افزود : همچنین در ساعات بعدازظهر و شب در پاره‌ای نقاط استان افزایش سرعت باد و تندباد لحظه‌ای و گرد و غبار پیش بینی می‌شود.

وی گفت : دریا بویژه در ساعات بعدازظهر و شب، با وزش باد‌های شدید شمال غربی تا جنوب غربی در خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج و طوفانی پیش بینی می‌شود و اختلال و محدودیت در تردد‌های دریایی را به همراه خواهد داشت.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان افزود : بیشینه سرعت باد در محدوده ۵۰ کیلومتر بر ساعت و ارتفاع امواج دریا به بیش از ۲۰۰ سانتیمتر خواهد رسید و تداوم این شرایط ناپایدار دریایی با شدت و ضعف تا اوایل هفته آینده پیش بینی می‌شود.

حمزه نزاد گفت : توصیه می‌شود در این مدت شناور‌های سبک، صیادی و تفریحی از تردد دریایی خودداری نمایند. فعالیت‌های دریایی محدود گردد و تمهیدات لازم برای کاهش خسارت احتمالی در بنادر و اسکله‌ها بویژه در بنادر غربی و مرکزی استان صورت پذیرد.

وی افزود : به لحاظ دمایی طی امشب و بامداد فردا چهارشنبه، کاهش دمای کمینه در استان مورد انتظار است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.