سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توسعه پایدار صنعت گاز با به‌کارگیری روش‌های نوین

سرپرست شرکت مهندسی و توسعه گاز گفت: ارتقای کیفی پروژه‌ها بر مبنای دارایی‌های فیزیکی و به‌کارگیری روش‌های نوین در اجرای پروژه‌ها از راهبرد‌های افزایش بهره‌وری و توسعه پایدار در صنعت گاز است.

بهنام میرزایی سرپرست شرکت مهندسی و توسعه گاز امروز (دوشنبه، ششم اسفند) در نخستین گردهمایی تعالی نظام مدیریت پروژه در شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران ارتقای کیفیت اجرای پروژه‌ها و بهبود فرآیند‌های اجرایی را از اولویت‌های اساسی این شرکت دانست و تأکید کرد: با تشکیل کارگروهی متشکل از خبرگان اجرا و نیرو‌های جوان شرکت، گام‌های مؤثری در بهبود فرآیند‌های اجرایی و تسهیل تحول در پروژه‌ها برداشته می‌شود.

وی به اهمیت جانشین‌پروری در سازمان اشاره و بیان کرد: ارتقای کیفی پروژه‌ها بر مبنای دارایی‌های فیزیکی و به‌کارگیری روش‌های نوین در اجرای پروژه‌ها از راهبرد‌های کلیدی برای افزایش بهره‌وری و توسعه پایدار در صنعت گاز کشور است.

همکاری گسترده ۱۳۰ شرکت در توسعه زیرساخت‌های گازی 

علی سرپاک، مدیر برنامه‌ریزی و کنترل پروژه در شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران نیز در این گردهمایی با اشاره به اینکه پروژه‌های متعددی در حوزه زیرساخت‌های گازی کشور تکمیل و اجرایی شده‌اند، افزود: ازجمله این پروژه‌ها می‌توان به پالایشگاه پارسیان با ظرفیت ۳۱.۵ میلیون مترمکعب و پالایشگاه مسجدسلیمان با ظرفیت یک میلیون مترمکعب در روز اشاره کرد.

وی نصب سامانه‌های اندازه‌گیری در پارس جنوبی، احداث ایستگاه گاز صادراتی بازرگان و ایجاد سیستم اعلان حریق اف‌اندجی (سیستم پایش گاز و آتش) در پالایشگاه گاز پارسیان را از دیگر اقدام‌های انجام‌شده در این حوزه دانست و ادامه داد: پروژه‌های ذخیره‌سازی میعانات گازی نیز به مرحله اجرا رسیده‌اند که شامل احداث یک مخزن ۷۰ هزار مترمکعبی در پالایشگاه پارسیان و دو مخزن ۲۰ هزار مترمکعبی در پالایشگاه عسلویه می‌شود.

مدیر برنامه‌ریزی و کنترل پروژه در شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به طرح‌های مهمی که در زمینه ذخیره‌سازی گاز طبیعی به بهره‌برداری رسیده‌اند، گفت: ازجمله این پروژه‌ها بهره‌برداری فاز یک طرح ذخیره‌سازی گاز طبیعی شوریجه و طرح توسعه فاز یک ذخیره‌سازی گاز طبیعی سراجه است. این اقدام‌ها نقش مهمی در تأمین پایدار گاز کشور، به‌ویژه در فصول پرمصرف دارد.

سرپاک با بیان اینکه اجرای پروژه‌های گازی کشور با همکاری گسترده انجام شده است، اعلام کرد: بیش از ۱۳۰ شرکت پیمانکاری، مشاور، سازنده و تأمین‌کننده در اجرای این طرح‌ها مشارکت داشته‌اند. این همکاری گسترده نقش مهمی در پیشبرد پروژه‌ها، بهینه‌سازی فرآیند‌ها و توسعه زیرساخت‌های صنعت گاز کشور ایفا کرده است.

منبع: وزارت نفت

برچسب ها: صنعت گاز ، گاز طبیعی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.