سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هوشمندسازی زنجیره تأمین و توزیع فرآورده‌های نفتی ضروری است

مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، گفت: هیچ‌گونه رابطه منطقی بین مقدار افزایش مصرف و تولید فرآورده‌های نفتی وجود ندارد، از این رو باید به‌سمت هوشمندسازی حرکت کنیم.

 نعمت‌الله نجفی مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در نشست تخصصی «اقتصاد انرژی و مدیریت هوشمند زنجیره تأمین فرآورده‌های نفتی» در سومین همایش پتروتک اعلام کرد: به‌طور میانگین حدود ۲۹۰ میلیون لیتر در روز فرآورده نفتی توزیع می‌شود که بر این اساس، میانگین توزیع روزانه بنزین ۱۲۳ میلیون لیتر، نفت‌گاز ۱۲۴ میلیون لیتر، نفت‌سفید ۴ میلیون لیتر، سوخت هوایی ۶ میلیون لیتر و فرآورده نفت‌کوره ۳۰ میلیون لیتر در روز است.

وی مدیریت مصرف در حوزه حمل‌ونقل را از اصلی‌ترین چالش‌های صنعت نفت برشمرد و افزود: ۲۴ میلیون خودرو و ۶ میلیون موتورسیکلت در کشور داریم که متأسفانه با توجه به مقدار مصرف سوخت، تناسبی بین افزایش مقدار خودرو و افزایش مصرف نداریم.

مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با تأکید براینکه هیچ‌گونه رابطه منطقی بین مقدار افزایش مصرف و تولید فرآورده‌های نفتی وجود ندارد، گفت: این مسئله نشان‌دهنده وجود سیستم‌های دستی است و باید به‌سمت هوشمندسازی حرکت کنیم.

فراخوان مگاپروژه‌های پژوهشی صنعت پالایش؛ به‌زودی 

مهدی دژحسینی، مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران نیز در این نشست با بیان اینکه در دولت چهاردهم در حوزه پژوهش و فناوری تحولات قابل‌توجهی ایجاد شده است و به‌دنبال این هستیم تا این حوزه را به استاندارد‌های جهانی نزدیک کنیم، بیان کرد: مطابق برنامه هفتم توسعه و هدفگذاری‌های انجام‌شده، باید تحقیق و توسعه نسبت به شاخص جی‌دی‌پی در شرکت‌های دولتی تا پایان این برنامه به ۲ درصد برسد که در صورت محقق شدن رشد بزرگی خواهد بود.

وی گفت: تعدادی مگاپروژه براساس چالش‌های شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران تعریف و بیش از ۲۵ زیرپروژه نیز تعیین شده است که به‌زودی فراخوان آنها منتشر می‌شود.

منبع: وزارت نفت

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.