باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - امروز دوشنبه مراسم تشییع سید هاشم صفی الدین، دبیرکل سابق جنبش حزب الله در دیرقانون النهر که محل تولد شهید نیز است، ساعت ۱۵ به وقت محلی (۱۶:۳۰ به وقت ایران) آغاز خواهد شد.
با وجود اینکه مراسم در دیرقانون هنوز بطور رسمی آغاز نشده است، اما مانند روز گذشته که مردم لبنان در بیروت برای دو دبیرکل شهید حزب الله سنگ تمام گذاشتند، در محل مراسم جمع شدند و سالنهای مورد نظر پر شده است و خیل مردم در خارج از سالنها منتظر پیکر شهید صفی الدین هستند.
شایان ذکر است که روز گذشته در میان انبوه جمعیتی میلیونی در بیروت سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی الدین دبیرکلهای اسبق و سابق حزب الله تشییع شدند. پیکر سید حسن نصرالله در بیروت به خاک سپرده شد و پیکر سید هاشم صفی الدین به دیرقانون النهر منتقل شد تا در محل تولد خود به خاک سپرده شود.
عموم مردم با شعارهای لبیک یا حسین، هیات من الذله و انا علی العهد یا نصرالله منتظر هستند که پیکر شهید صفی الدین را تشییع کنند.