امیر نجاتبخش، دبیر سرای هنر و اندیشه در ویژه برنامه «زمانه» شبکه دو که به تشییع شهید حسن نصرالله اختصاص داشت، گفت: تشییع دیروز سید حسن نصرالله را میتوان مانند یک آینه دید. آینهای که خودمان را در آن دیدیم و نظاره کردیم. ما در فضای رایج رسانهای و فهمی که از جامعه داریم، گروهبندی مختلفی را در خود میبینیم. بعضاً شاید آن فهم رایج، مرزی را بین ما بگذارد. ولی وقتی ما در نسبت با تشییع سید مقاومت قرار میگیریم، تازه حقیقت خودمان را میبینیم. بنابراین، بهترین چیزی که میتوان در این آینه دید، حقیقت ماست. وقتی وحدت در نگاه ما نباشد، کوچکترین تفاوت در بین ما نفی میشود و جامعه هم نمیتواند تکثر و حیات وسیع خود را ببیند.
امیررضا میررکنی، عضو هیات تحریریه مجله سوره درباره تشییع شهدای سید حسن نصرالله و شیخ صفیالدین گفت: ما دیروز شاهد اعلام امت بودیم و محتوای این اعلام زنده بودن شهید سید حسن نصرالله بود. اگرچه دیروز جسم سید مقاومت خاکسپاری شد، اما انگار همه به زندگی و حضور یک حقیقت شهادت میدهیم. اصلاً بخاطر امید به این حقیقت این تعداد جمعیت به لبنان رفته است. وگرنه آنها باید به امید زیارت چه کسی به لبنان بروند؟ در اعلام زنده بودن او گویا حقیقتی گشوده میشود، که ما میتوانیم در آن افق باشیم.
علیرضا سمیعی، عضو هیات تحریریه مجله سوره با بیان اینکه بنظر میرسد تفکر برانگیزترین مسئله در زمانه ما این است که ما نمیتوانیم فکر کنیم، گفت: اگر ما نتوانیم به وضعیت سید حسن نصرالله فکر کنیم، دیگر چه امکانی برای تفکر به وجود میآید؟ جلال آل احمد نقلی دارد و آن این است که ما خیلی شهدا را گرامی میداریم.ای کاش میتوانستیم شهید شدن را گرامی بداریم. ما اگر شهید شدن را گرامی میداشتیم، آن وقت وضع دیگری داشتیم.