سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گونه‌های غیرمجاز مراکز عرضه اقلام نوروزی را بشناسید

عرضه و فروش گونه‌های جانوری لاک‌پشت، مار آبی، سمندر لرستانی و گیاه مهاجم سنبل آبی در مراکز عرضه اقلام نوروزی ممنوع است.

روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان گیلان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با توجه به فرا رسیدن روز‌های پایانی سال و افزایش خرید و فروش برخی حیوانات وحشی در این ایام، عده‌ای در کنار فروش ماهی قرمز، اقدام به عرضه و فروش غیرمجاز گونه‌های جانوری از جمله سمندر لرستانی، لاک پشت، مار و برخی گونه‌های گیاهی مهاجم مانند سنبل آبی می‌کنند.

این امر خلاف قوانین و مقررات محیط زیست است و علاوه بر تشکیل پرونده قضایی، ضرر و زیان ناشی از زنده‌گیری جانوران وحشی نیز از آنها اخذ می‌شود.

همچنین خرید و فروش حیات‌ وحش بدون مجوز سازمان حفاظت محیط‌ زیست تخلف محسوب می‌شود و در مراجع قضایی قابل پیگیری است و با متخلفانی که اقدام به خرید و فروش گونه‌های جانوری وحشی در اماکن عمومی و یا بازار کنند، به شدت برخورد خواهد شد.

همچنین از شهروندان درخواست می‌شود در صورت مشاهده هرگونه خرید و فروش جانوران وحشی مانند مار آبی، سمندر و لاک پشت مراتب را برای پیگیری و برخورد با متخلفان از طریق شماره تلفن ۱۵۴۰ یگان حفاظت اطلاع رسانی کنند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.