باشگاه خبرنگاران جوان؛ پریزاد اقبالی - علی صفرنواده، عضو تیم یک شرکت دانش بنیان در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: «مجموعه ما یک شیوه ویژه را برای آموزش در پیش گرفته است که ترکیب آن وجود داشته؛ اما عناصر آن تنها توسط کشورها و قارههای دیگر آموزش داده میشود. حال برای اولین بار این آموزش ها را در کشور خودمان نیز شروع کردهایم. »
علی صفرنواده افزود: «مهارتهای نرم یکی از مهارتهای مهمی هستند که باید در سال ۲۰۲۵ مردم آن را به صورت کامل آموزش دیده باشند؛ مانند حل مسئلههای پیچیده، خلاقیت و تعاملات که تمامی آن ها را این مهارت پوشش میدهد. نرم افزار طراحی شده این شرکت، یک کاربر برای مخاطبین این حوزه محسوب میشود. آموزش برنامه نویسی به کودکان در نرم افزار طراحی شده این شرکت چیزی بیش از علوم کامپیوتر و برنامه نویسی برای کودکان است.»
علی صفرنواده ادامه داد: «برنامه درسی پیشرفته و تعاملی نرم افزار طراحی شده این شرکت بر موضوعاتی نظیر حل مسئله، تفکر منطقی، خلاقیت، اعتماد به نفس و تعامل اجتماعی تمرکز دارد؛ به سبکی بسیار جذاب و سرگرم کننده. در نرم افزار طراحی شده این شرکت هر فراگیر به هر خانواده منحصربهفرد است. ما معتقدیم که آموزش در هر سنی باید مستقلانه همراه با خلاقیت، تعامل و دارای انگیزش درونی باشد.»
عضو تیم این شرکت دانش بنیان بیان کرد: «شرکت با بیش از ۳۰ سال سابقه تدریس علوم کامپیوتر در مدارس معتبر کشور نزدیک به ۱۰ سال مشغول طراحی و توسعه سیستمهای آموزش تلفیقی برای فراگیران و خانوادهها بوده تا زمینه آموزش مهمترین و ضروریترین مهارتهای زندگی و کار در دنیای آینده را به آن ها ارائه کند. در حال حاضر در این آکادمی ۲۵۰ مربی فعال و ۱۲۰۰۰ هزار دانش آموز فعال حضور دارند.»
او در پایان تصریح کرد: «ما یک کلوپ کد نویسی طراحی و سعی کردهایم یک تجربه آموزشی با کیفیت برای همه باشد. آموزش ما همچنین پروژه محور بوده و این پروژهها عموماً بر مبنای بازی و بازیسازی تعریف شدند تا فراگیران در حال بازی کردن و یا ساختن بازیهای خودشان، بیشتر مهارتهای نرم لازم برای زندگی رو فرا بگیرند.»